10 gode datingtips

datingtips

Ti datingstips basert på egne erfaringer.

Publisert Sist oppdatert

Jeg er 30 ½ år og har vært singel i snart fire år. Jeg har gått fra å være en kjærestejente til å virkelig nyte og trives som singel. Det å date er noe av det morsomste jeg vet, og læringskurven har vært bratt!

Og ironisk nok har jeg aldri datet så mye, eller blomstret så mye som singel som under pandemien.

Så, jeg tenkte å dele helt ærlig, sårbart, modig og med litt humor av egne erfaringer. Plutselig kan vi lære av hverandre og forhåpentligvis kan du som kanskje synes det er kjipt å date og være singel, få et litt annet syn på det.

Så, here goes nothing!

Her kan du se Emas februarfavoritter.

1. Ha det GØY!

Jeg får ikke understreket det nok. Det er så mange som går på date og tenker: er han mannen i mitt liv? Hvordan kommer dette til å gå? Orker jeg å bli skuffet en gang til? Osv ...

Tenk heller: nå skal jeg ut å treffe en kul fyr som jeg ser frem til å bli bedre kjent med. Gled deg heller over hvor dere skal, hva dere skal og hva du skal ha på deg.

Det som skjer, det skjer og what's yours won't pass you. Lover deg.

2. Dress to impress – yourself.

Apropos noe å ha på deg, så sier jeg bare: ta på deg noe du føler deg fin i. Denne er høyt på listen, fordi jeg har innsett hvor mye det betyr for hvordan jeg føler meg: føler jeg meg fin, blir ting ofte veldig bra.

Dette tipset gjelder også generelt i livet!

3. Fokuser på deg selv

Vi jenter har en tendens til å gå på dates og tenke: kommer han til å like meg? Det viktigste som vi heller burde tenke: kommer jeg til å like han?

Vi må ikke glemme oss selv og at den andre parten faktisk også skal gjøre et godt

inntrykk.

4. Første date: gå ut på noe i glasset, ikke spise middag

Minor detail tenker kanskje noen, men det er døden for meg å sitte gjennom et helt måltid (og det at noen skal se meg spise, da jeg Griser med stor G) hvis det ikke er kjemi eller gøy.

Så jeg safer alltid med noe å drikke. Helst drinker eller vin.

5. Svartid.

Det spiller ingen rolle hvor lang tid det tar før de svarer, om de er online/sett meldingen og ikke har svart. Det som spiller en rolle er hvordan de får deg til å føle deg, hvordan dere har det når dere er sammen, om kommunikasjonen mellom dere er bra og om du har det GØY!

6. Lurer du på noe, så må du spørre!

Det er ingenting needy med å spørre om man blir usikker eller lurer på noe. Man kan lage tusen scenarioer i hodet sitt og vende (på godt og vondt) på det meste. Det TAPPER deg for energi og du blir en dårligere versjon av deg selv (er min erfaring).

Og hvis han ikke tåler det: snakkes. Da er han ikke noe å samle på.

7. Og dropp ordet eller tanken needy.

Du er ikke needy. Det er heller ikke needy å ta plass, spørre og ta hensyn til sine egne følelser og behov.

Og jeg sier det igjen: tåler han det ikke, så er han ikke noe å samle på. Snakkes.

8. Fråts i det.

Fråts i de fine, deilige, fluffy, og varme følelsene. Du fortjener det! Du fortjener noen som er gode mot, deg, vier deg oppmerksomhet, gir deg kompliment og får deg til å føle deg BRA!

9. Ta med deg noe bra fra hver date.

Fordi det ofte alltid er noe som er bra med alle dates. Til og med en dårlig date. Og det er sikkert en historie du kan gjøre ut av det, og det er minst like morsomt!

Jeg husker jeg var på date med en fyr som hadde stalket meg på Instagram i forkant. På daten sa han: jeg så du hadde mange dyre vesker, så jeg måtte finne ut om du hadde ræva full av penger eller var gold digger.

Skikkelig kjip date der og da, men en veldig morsom historie i etterkant!

10. One hit wonder.

Så har du de datene som er helt mind blowing. De bare tar deg med storm fra første sekund. Du sluker alt de sier og måten de er på, kjemien er der, alt bra klaffer og er gøy. Noen av de blir kun med den ene daten. Og det er en sjarm med det og. Det er ikke vits å møtes igjen eller å tvinge frem magien ved første date.

Bare la de datene være. Ikke bli lei deg eller analyser, men behold de som et sykt bra minne.

Og når du ser fyren som du var på drømmedate med i 27 timer (les: daten inneholdt barhopping til langt på natt, en operasanger som sang, en fyr som hadde blitt dumpa som joinet daten og flere nødt eller sannheter), på Oslobukta etter flere måneder, i en gul kåpe og balaklava (du er typ umulig å ikke spotte), så ser du han inn i øynene og

smiler.

Følg Ema på instagram.

Powered by Labrador CMS