Sjekk ut Shapka Cashmere!

Darja Barannik Shapka

Darja Barannik lanserer eget strikkeprosjekt – overskuddet går direkte til ukrainske krigsflyktninger!

Publisert Sist oppdatert

Moteinfluenser Darja Barannik lansererte i dag sitt eget strikkeprosjekt, Shapka – hvor overskuddet går til krigsflyktninger fra Ukraina.

Darja har flere familiemedlemmer i Ukraina, og har siden krigen brøt ut den 24. februar, vært aktiv på Instagram og vist sin støtte. Og nå lanserer hun eget strikkeprosjekt, sammen med svigermor!

Les også: Kjøp unik solidaritetsgenser fra Isabel Marant

Darja Barannik – Shapka Cashmere

Som et bidrag til Ukraina, har Darja – sammen med sin svigermor Gry – startet strikkeprosjektet Shapka — som betyr lue på ukrainsk. De selger strikkepakker med garn og lueoppskrift på både engelsk og norsk på Instagram-kontoen @shapka.cashmere.

Overskuddet fra hver strikkepakke går direkte til de ukrainske krigsflyktningene gjennom den ukrainske foreningen i Norge. Første prioritet er å støtte barn og ungdom som kommer til Norge.

– Det har vært en skikkelig dugnadsånd hvor alle har hjulpet til der de kan. Venninner av svigermor har hjulpet til med oppstart og strikking av luer i ulike farger og venninner har stilt opp på fotoshoot for å støtte opp om saken.

Jeg synes selv det er den perfekte luen — fineste jeg har sett i min karriere, også er den så utrolig myk og deilig å ha på seg! Luen strikkes i høy kvalitet, i 88 % kasjmir og 12 % nylon, og kommer i 10 ulike farger. Grønn, blågrå, marine, gul, blå, sort, lys grå, beige, krem og hvit.

Luen er perfekt som påskegave til vertskap, mamma, pappa, venninne eller den som måtte ha glede av et lite strikkeprosjekt.

En strikkepakke koster 1200 kroner.

Les mer her!

Powered by Labrador CMS