Se de offisielle bildene fra den kongelige dåpen

Se de vakre bildene fra engelske prins Louis dåp!

Publisert Sist oppdatert

Hertugen og Hertuginnen av Cambridge offentliggjorde i dag de offisielle bildene fra den kongelige dåpen til prins Louis som var den 9. juli. Bildene viser hele kongefamilien minus dronning Elisabeth og prins Philip.

Prins Louis har allerede rukket bli tre måneder, og forrige mandag ble han døpt i Chapel Royal i St James’s Palace i London.

Og det var første gang folket fikk se prinsen siden fødselen 23. april. Han var ikke i bryllupet til onkel Harry og tante Meghan og heller ikke å se på Trooping the Colour tidligere i sommer.

Foto Matt Holyoak / Kensington Palace.

Den kongelige kronprinsfamilien smiler til kamera. Fra venstre prins George, pappa prins William, lille prinsesse Charlotte, mamma Kate og lille dåpsbarnet prins Louis.

Foto Matt Holyoak / Kensington Palace.

Dette var den første kongelige dåpen som hertuginnen av Sussex, Meghan Markle fikk ta del i etter at hun giftet seg med prins Harry den 19. mai. Alle de kongelige madamene hadde på seg lekre hatter som seg hør og bør i en kongelig dåp.

Legg merke til Tante Meghans lekre kjole fra Ralph Lauren!

Foto Matt Holyoak / Kensington Palace.

Kate Middelthon virkelig stråler som nybakt mamma til tre. Her med det lille prins Louis på armen. Mamma Kate så helt fantastisk ut i kjole fra Alexander McQueen og hatt fra Jane Taylor.

Louis hadde på seg en kopi av dåpskjolen i silke og blonder som har blitt brukt av de kongelige siden 1841. Det er dronningens skredder, Angela Kelly som har laget kopien, som både George og Charlotte også hadde på seg da de ble døpt.

Foto Matt Porteous / Kensington Palace.

Les også: Se bildene fra dåpen til Louis.

Powered by Labrador CMS