Prins Felix går i storebrors fotspor

Enda en dansk prins debuterer som modell.

Publisert Sist oppdatert

I den nye kampanjen til Georg Jensen dukker en relativt ukjent kjenning opp på bildene, danske prins Felix går i storebror Nikolai sine fotspor, og debuterer som modell.

Prins Felix debuterer som modell

19 år gamle Felix av Danmark er sønn av prins Joakim og grevinne Alexandra, og lillebroren til prins Nikolai, som allerede har rukket å lande en del gjeve modelljobber. Nylig dukket prins Nikolai opp på catwalken i Paris. Han har tidligere gått Burberry-visning i London og er i disse dager å se på coveret av Vogue Skandinavia.

Kampanjen til Georg Jensen er den aller første jobben prins Felix gjør for det danske smykkemerket, men noe sier oss at dette ikke er det siste vi ser av den unge danske prinsen som i likhet med sin bror, er et hett samtaleemne i dansk presse.

På bildene fra den nye kampanjen til Georg Jensen, ser vi prinsen posere i et "palæ" i København med sølvsmykker fra den nye kolleksjonen, som har fått navnet "Reflect".

Kolleksjonen består av statementsmykker, som er designet av amerikanske Jacqueline Rabun og inspirert av britisk punkkultur. Prinsen bærer blant annet chunky og edgy lenker og ringer som er en superhot smykketrend akkurat nå.

Smykkene fra kolleksjonen er i salg fra 15. februar.

Powered by Labrador CMS