Dagens Horoskop mandag 11. april

Slik blir din mandag!

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop mandag 11. april

Les også: Slik blir april for deg og ditt stjernetegn!

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å være aktiv og du er gjerne utendørs om du kan. Det blir en koselig dag som går fort. Du har mye å tenke på og å holde det gående, hjelper deg med å fokusere på annet enn dine bekymringer. Kvelden kan by på en middag eller fest.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen er du trøtt, men allikevel fornøyd. Du har fått til mange bra ting den siste tiden og du begynner å forstå hva du må gjøre for å motivere folk. Du liker å kunne inspirere og skape et sunt arbeidsmiljø rundt deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er lei av gå rundt grøten. Du har behov for å få utløp for følelsene dine og det er kanskje like bra å bare hoppe i det og bli ferdig med det. I løpet av dagen får du et unikt tilbud du bør overveie å takke ja til.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ting du både kan forandre og forbedre, men da må du kunne være ærlig mot deg selv. Du har en tendens til å ikke ville innse sannheten, og da lyver du bare for de rundt deg, inkludert deg selv. I dag er en bra dag å ta første steget mot en ny og bedre hverdag.

Løven 23/7-22/8

Dagen i dag handler om å stå ved et løfte du har gitt. Når du lovet dette, føltes det så langt unna, men nå har dagen kommet og du må bare stå for det du har lovet å gjøre. Uansett om du har tid eller ikke, er det bare å bite i det sure eplet og gjøre det. Kvelden handler om en forandring.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes mye energi i horoskopet ditt i dag, benytt deg av denne herlige arbeidslysten. Uansett hvordan du legger opp jobbdagen din, kommer du til å kunne oppnå veldig bra resultater om du bare gir deg selv litt spillerom. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Vekten 23/9-22/10

Du har en del å tenke over akkurat nå og det er ikke sikkert ting blir som du hadde tenkt. Det som er viktig denne mandagen, er å være nøye med detaljene, for i blant kan du være litt slurvete. Om ettermiddagen har en kollega morsomme nyheter å komme med.

Skorpionen 23/10-21-11

Det kan se ut til at du har fri fra jobb i dag, ellers så skiller bare denne dagen seg fra en vanlig mandag for deg. Det blir en dag som byr på kreativitet og en mulighet for å lære nye ting.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå har du en tendens til å havne i diskusjoner med de rundt deg. Det er ikke sånn at du går inn for å provosere eller fremkalle reaksjoner, men du havner ofte i situasjoner der du er veldig uenig med dine kolleger eller venner.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om å være åpen for forslag, og om å lytte og lese mellom linjene. Dette er kanskje ikke din sterkeste side, men det siste året har du modnet en hel del og lært deg mer om hvordan du leser mennesker. Det blir en bra mandag!

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes noe veldig stressende over tegnet ditt i dag. Du har hatt så mye å tenke på den siste tiden at du ikke har sett de problemene som befinner seg rett foran nesa på deg. I dag blir du tvunget til å ta tak i et problem som kunne vært unngått, hadde du bare vært litt mer oppmerksom.

Fiskene 19/2-20/3

Ting forandrer seg, noen ganger må man bare akseptere og gi slipp. I dag innser du at du har havnet i en situasjon som ikke kan reddes. Det er på tide å legge en relasjon bak seg, om ikke annet så for din egen skyld.

Powered by Labrador CMS