Dagens Horoskop: Lørdag 11. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4 Denne lørdagen er du trøttere enn du vil innrømme, og du gjør det verre enn du pleier i en sport eller på treningssenteret. Du burde høre på kroppen din og ta en hviledag. Det handler kanskje ikke så mye om at du er utmattet, som at du var våken litt vel sent i går. Tyren 20/4-20/5 Dagen blir en blanding av ulike aktiviteter. Mye handler om hjemmet. Du gjør en hel del i dag, og du tar hånd om dine nære og kjære. Denne dagen handler om klassikere på mer enn én måte. Det kan være klær, mat eller musikk. Kvelden blir koselig, men ganske tidlig.
Tvillingene 21/5-20/6 I løpet av lørdagen tar du deg tid til å eksperimentere litt hjemme. Det kan være med noe kreativt og kunstnerisk, eller med din egen utholdenhet. Dagen handler først og fremst om å fokusere på deg selv. Kvelden handler om å være åpen og sosial.
Krepsen 21/6-22/7 Du blir opprørt når du møter en person du synes er litt påtrengende og som ikke helt får med seg de små hintene dine. De vil være med deg, og du vil være så langt unna dem som overhodet mulig. Om du blir ordentlig provosert kan du si det du mener rett ut, og det kan såre personen. Løven 23/7-22/8 Dagen blir ikke helt som du hadde tenkt, men den blir likevel bra. Du har mye å gjøre og tiden går fort. Mange prosjekt er gamle ting som du ikke har tatt tak i tidligere, men i dag får du energi fra solen. Ikke glem å ta en pause og ta en spasertur eller en kaffe med en venn.
Jomfruen 23/8-22/9 Gjennom lørdagen prøver du å ikke bli sint eller opprørt når en slektning gjør noe skikkelig dumt. Selv om den første reaksjonen din er å riste dem tar du deg sammen, setter deg ned og prøver å løse problemet istedenfor.
Vekten 23/9-22/10 Du våger å gjette og ta en sjanse i dag og tankene dine stemmer godt overens med virkeligheten. Du har et talent for å intuitivt vite hva som er rett og galt. Månens posisjon styrker talentet ditt i dag. Utnytt gaven din til å finne løsningen på et problem du har.
Skorpionen 23/10-21/11 Det blir en skjønn og avslappende lørdag hvor mye er avhengig av at du kan slutte å tenke på noe en viss person har fortalt deg. Om du ikke klarer å legge dette bak deg vil ikke dagen bli like harmonisk som den ville blitt om du gir slipp og lever i nuet istedenfor.
Skytten 22/11-21/12 Du irriterer deg over en slektning eller person som du mener skryter veldig. Egentlig handler det bare om at personen er stolt over det de har prestert, men i din verden virker det mer som om de prøver å fremheve seg selv. Kanskje burde du fortelle dem hvordan de oppfattes av andre.
Steinbukken 22/12-19/1 Lørdagen blir koselig og handler om familien. Selv om fokuset ligger på hjemmet så er det visse ting som gir deg påminnelser fra gårsdagen. En person ble helt betatt av deg og har tatt kontakt. Du synes at det er både smigrende og flaut.
Vannmannen 20/1-18/2 Denne dagen handler om familien, om å ha det koselig sammen og om å gjennomføre et prosjekt sammen. Det blir en fin og hyggelig dag som ender ganske tidlig, noe som passer veldig fint ettersom du har aktiviteter planlagt for søndagen.
Fiskene 19/2-20/3 Du er gjerne utendørs denne lørdagen og nyter den friske luften. Det blir en herlig og variert dag som først og fremst handler om fysiske aktiviteter. Om du har muligheten pynter du litt til høsten hjemme. Det er en person du gjerne vil invitere på besøk, men da vil du ordne det ekstra fint først.
Powered by Labrador CMS