ELLEs morgenrutine med Oslo Skin Lab

Starter du dagen ofte med stress og uro? Her er ELLEs morgenrutine som gir deg en super start på dagen!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab.

Har du en god morgenrutine? Det å ha noen faste ritualer man sverger til hver morgen sies å hjelpe til med å sette tonen for dagen. Det at man selv tar kontroll over dagen, fra start, og ikke motsatt, gjør underverker for selvfølelsen.

Vi har alle vært der, når morgenen er full av kaos, stress, mye på agendaen og man kan kjenne på en føles av uro i kroppen.

Kjendiser som Jennifer Aniston er kjent for å stå opp tidlig de dagene hun jobber, nærmere 04.30. Deretter følger en fast morgenrutiner som har fulgt henne i en årrekke, og et av hennes mange faste ritualer er en stor frokostsmoothie med kakao, blåbær, banan og kollagenpulver. Hun har uttalt at det å ha litt kvalitetstid med seg selv hver morgen er noe av det hun verdsetter mest, og som gir henne ekstra energi og flyt til å håndtere hverdagen sin og utfordringer som kan oppstå.

Den norske influenceren Camilla Abry sverger også til The Solution ™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab i sin morgenrutine!

En annen kjent kvinne med faste morgenrutiner er Oprah Winfrey. Hun sverger til meditasjon, og mediterer fast 20 minutter hver morgen da dette hjelper å redusere stress og øker hennes kreativiteten. Kate Hudson liker å starte dagen med et lite isbad, der hun fyller vasken med isbiter og bader ansiktet sitt i det. Hun hevder at dette bidrar til at hun virkelig våkner – noe vi ikke tviler på – i tillegg til at det får ned hevelse og øker gløden i huden! Michelle Obama sverger til en fast løpetur hver morgen, etterfulgt av en kollagensmoothie. Hun, som alle oss andre, er også veldig opptatt av å gi huden næring fra innsiden.

Avocadosmoothie med en dose Obama? Vi ELLEsker at også Michelle Obama sverger til kollagenpulver i sin morgensmoothie!

Skjønnhet fra innsiden

Det er en kjent sak at man er på sitt vakreste når man har det fint med seg selv, og det er en jobb som starter innenfra. Gjør som Jennifer Aniston og sett på alarmen litt tidligere, for å ha litt kvalitetstid med deg selv – før alle forpliktelsene kommer på rad og rekke.

Strekk litt på kroppen, sett på litt stemningsskapende musikk og mediter. Dette er en fantastisk start på dagen!

Prøv også å ha noen faste rutiner på hva du får i deg hver morgen. Det å fylle på med vann er utrolig viktig etter søvn. For å optimalisere dette så liker vi å skvise litt ferskpresset sitron i (da dette er alkaliserende, hydrerende og rensende for kroppen), i tillegg til en liten pose med The Solution ™ Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab for å gi kropp og hud en skikkelig beautyboost!

THE SOLUTION™ BEAUTY COLLAGEN

ELLE sverger til THE SOLUTION™ BEAUTY COLLAGEN fra Oslo Skin Lab som en del av den faste morgenrutinen fordi det bidrar til økt spenst og elastisitet i huden, samtidig som det gir glattere hud med mindre dype rynker og linjer, og reduserer cellulitter på kroppen.

The Solution™ Beauty collagen består av 100% hydrolysert kollagenpeptider i pulverform som har påvist effekt på forbedring av hud gjennom veldokumenterte studier. Pulveret er nøytralt på smak og lukt, og kan derfor blandes med valgfri mat og drikke. Vi drikker The Solution sammen med et stort glass ferskpresset sitronvann. Detox for kroppen og næring for huden – Hva er vel en bedre start på dagen? Gjerne etterfulgt av litt meditasjon eller en joggetur.

Vi ønsker alle å bli den beste versjonen av oss selv, og inviterer deg med til å teste våre morgenrutiner!

ELLEs Morgenrutine

  • Sett alarmen på litt tidligere enn du må, slik at du kan starte dagen i et rolig og behagelig tempo.
  • Gi kroppen næring med et stort glass med ferskpresset sitronvann og en pose Beauty Collagen fra The Solution
  • Mediter i 10 minutter. Vi liker Calm appen hvor de guider deg gjennom meditasjon basert på det du ønsker å fokusere på – Enten det er stress management eller det å bare finne indre ro. Her finner man alltid noe som passer dagsformen!
  • En runde tørrbørsting i dusjen for å få i gang blodsirkulasjonen -gjerne mens du hører på musikk av Ayla Schafer.

Et voila – du kan ta fatt på dagen, med positivt fokus fra første minutt. Hvor deilig er ikke det?

Akkurat nå tilbyr vi 60% rabatt på din første bestilling av Beauty Collagen fra Oslo Skin Lab.

Klikk her for tilbudet, og optimaliser din egen morgenrutine!

Powered by Labrador CMS