DAGENS PÅSKENØTT: Vinn våre favoritter fra IsaDora!

I dagens påskenøtt kan du vinne produktene vi ELLEsker fra IsaDora!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med IsaDora.

Vi vil møte våren med en duggfrisk look, preget av pasteller og skjønnhetsprodukter som pleier. Denne påsken vil vi ha fullt fokus på egenpleie, noe det blir liten tid til i en hektisk hverdag. Heldigvis har IsaDora nå lansert en rekke produkter som kan hjelpe oss å opprettholde litt egenpleie i hverdagen, slik at vi kan bevare den gode følelsen av litt egentid hele året.

Pleiende og næringsrike produkter som gir kjærlighet til huden er i tiden som aldri før, og våre nye favoritter fra IsaDora er så veganvennlige som mulig; de er ikke testet på dyr, og er i tillegg helt parfymefri. Dette er produkter som både kan ha en fast plass i vesken, eller ved siden av deg på hjemmekontoret og som du kan bruke hver dag.

Her er våre favoritter

For myke, vakre hender

Smooth Hydrating Hand Cream er en håndkrem proppet med pleiende ingredienser for myke og velstelte hender. Med en lett gelèkonsistens som raskt absorberes inn i huden uten å virke fettete. Akkurat det våre hender trenger etter konstant bruk av håndsprit.

Overnight Revitalizing Hand Mask er en håndmaske som reparerer huden over natten. Bruk den gjerne for en ekstra intensiv behandling av tørre hender når som helst på døgnet.

Etter flittig bruk av Smooth Hydrating Hand Cream og Overnight Revitalizing Hand Mask setter vi kronen på verket med nymalte vårlige negler. Velvet Matt Nails er en neglelakk med spesialeffekt som gir en matt fløyelsaktig finish i superfine pastellfarger.

For kysseklare lepper

Selv om det siste året har vært preget av mer eller mindre kyssing, ønsker vi alltid å ha kysseklare, myke lepper. Med denne lille rutinen er det gjort på null komma niks:

Steg 1: Clean Start Exfoliating Lip Scrub

Skrubb bort tørre og sprukne lepper med denne naturbaserte peelingen. Fjerner døde hudceller og gir silkemyke lepper. Steg 1 i Lip Care rutinen.

Steg 2: Smooth Color Hydrating Lip Balm

Lett og fuktighetsgivende formula med et snev av farge som pleier og fukter leppene som en leppepomade. Er også godt egnet som en primer under leppestift.

Steg 3: Overnight Revitalizing Lip Mask

Masken gir næring og fukt, fylt med oljer og naturlig voks som er like god som på dagen som om natten. Siste steg i 3-stegs rutinen i Lip Care.

Etter næring og pleie påfører vi Glossy Lip Treat, som er en deilig fuktighetsgivende og ikke-klebrig gloss som kommer i en rosa og en ferskenfarget farge, perfekt til våren og sommeren. Fukter, pleier og lukter deilig vanilje.

For deg som foretrekker litt farge på leppene er Liquid Blend Soft Matt Lip Color helt perfekt! Det er en klikkpenn med cushion applicator som kommer i fem superfine farger. Myk, matt og fuktighetsgivende finish som legger seg naturlig på leppene uten å tørke ut. Med byggbar formel for en mer intens farge.

For blikket som fanger

Nå, mer enn noen gang, er det øynene våre som er i fokus, grunnet bruk av munnbind. Derfor legger vi ekstra kjærlighet i å skape et blikk som fanger – da trengs det en god maskara.

Nature Enhanced Mascara er en maskara med hele 95% naturlige ingredienser! Formulaen gir definert lengde og børsten separerer og sikrer et naturlig og veldefinert resultat – akkurat som vi liker det! Looken blir helt komplett med en fresh øyenskygge. Nye Single Power Eyeshadow er en ultrapigmentert øyenskygge som sitter hele dagen og som kommer i flere av vårens farger.

Og det beste av alt – I dagens påskenøtt kan du vinne alle disse deilige produktene!

Klikk her for å delta i konkurransen!

Powered by Labrador CMS