«Beauty insider»-tips: Retinol, Hyaluronsyre og Ceramider

Dette er trioen som gir huden din alt du trenger!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Elizabeth Arden.

Våren er tiden for å gi seg selv og huden en ekstra beauty-boost! ELLE´s favoritt er en duo bestående av Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra Plumping og Ceramide Retinol Line Erasing Night Serum fra prisbelønte Elizabeth Arden.

Ønsker du effektiv forbedring av huden, økt glød, spenst, fuktighet og færre linjer, er dette duoen du må ha!

Skjønnhetshelter:

Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra Plumping fra Elizabeth Arden, er et serum bestående av hyaluronsyre og ceramider. Hyaluronsyre absorberer fukt, mens ceramider binder fuktighet i huden og gir huden mer spenst og volum. Huden blir plumped fra innsiden og ansiktskonturene blir skarpere og mer definerte. Det som gjør dette produktet helt genialt, er at man har et produkt som kombinerer både hyaluronsyre og ceramider – en perfekt liten duo!

Produktet kommer i kapsler, slik at du får riktig mengde dosering – ingen sløs, og enda viktigere: serumet er beskyttet mot lys og luft, begge elementer som svekker virkingen av alle beauty-produkter. I tillegg er kapselen biologisk nedbrytbart, uten tilsatt duft.

Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra Plumping fra Elizabeth Arden, kr 984

Dette serumet gir en intens «fuktkur» til huden, og er helt perfekt å bruke dersom du har tørr eller dehydrert hud. Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra Plumping gir også massevis av glød, glatter ut fine linjer og strammer opp huden.

Grunnet den nye Zero H2O-teknologien, penetrerer hyaluronsyren fire ganger dypere inn i huden, noe som gir et fantastisk resultat. Ikke nok med det, kapslene inneholder også ingefærekstrakt – et kraftig antioksidant som støtter hudens naturlige kollagenproduksjon, som gir styrke og fasthet til huden. I tillegg inneholder de også mykgjørende oljer av avocado, solsikkefrø og oliven som hjelper med å reparere og beskytte huden.

Vri av en kapsel og bruk en hver morgen og kveld på nyvasket hud – et virkelig must på baderomshyllen.

Vi har også en annen favoritt, som vi bruker på kvelden. Det prisbelønte nattserumet Ceramide Retinol Line Erasing Night Serum fra Elizabeth Arden, er et serum som kombinerer retinolets effektive egenskaper når det gjelder å forminske linjer, og ceramidenes evne til å tilføre huden fuktighet og reparere hudbarrieren. Tre ingredienser som gjør underverker for huden!

Resultatet er en synlig reduksjon av linjer og ryker, klarhet og jevnere hudtone. Dette er et serum som holder på fuktigheten i huden og som virker på fine linjer og rynker, samtidig som du får en jevn hudstruktur. Hva mer kan man ønske seg fra et produkt?

Retinol Ceramide Capsules fra Elizabeth Arden, kr 985.

Nøkkelingredienser:

Retinol Ceramide Capsules inneholder Retinol som øker hudens kollagennivå, slik at linjer og rynker blir redusert. Kapslene inneholder også ceramide- 2 og 3, som bidrar til å fylle opp hudens naturlige cermaid-nivå, og dermed styrke hudens fuktighetsbarriere. Peptider bidrar til å glatte ut rynker, forbedre hudtonen og gjøre huden mer elastisk. Og helt til slutt; Avokadoolje, solsikkeolje og olivenolje tilfører huden masse fuktighet og gjør den myk og smidig.

En enkel kapsel på nyvasket og ren hud – ikke glem halsen, etterfulgt av din daglige nattkrem – et voila! Ett skritt nærmere glødene, gjennomfuktet og plumpet hud!

Du får kjøpt Hyaluronic Acid Ceramide Capsules Hydra Plumping og Ceramide Retinol Line Erasing Night fra Elizabeth Arden hos Fredrik og Louisa.

Powered by Labrador CMS