DAGENS PÅSKENØTT: Vinn et årsabonnement av ELLE

I dagens påskenøtt kan du vinne et årsabonnement av Norges største og beste motemagasin!

Publisert Sist oppdatert

ELLE årsabonnement: Dagens påskenøtt er spekket av inspirasjon og godt lesestoff et helt år frem i tid.

Du får alt det beste innen mote, kultur, livsstil, mat, interiør og skjønnhet rett hjem på døren, gjennom ELLE. Bedre blir det ikke! Ikke minst er det et herlig avbrekk å kunne bla gjennom et fysisk magasin, og koble av for en liten stund. I fjor vant ELLE prisen for Årets magasin, og vår ambisjon er at vi alltid skal jobbe for å skape et inspirerende, berikende, informativt og levende univers for alle våre lesere, hver eneste dag her på elle.no, og hver eneste utgave på print.

Nylig lanserte vi også avismagasinet Konkret for menn – noe vi har drømt om å skape i lang tid. Det er virkelig stor stas at vi endelig kan dele dette produktet med dere! Og drømmene er fortsatt mange for ELLEs fremtid!

I dagens påskenøtt kan du vinne et årsabonnement av ELLE til en verdi av 990,- – en premie som vi håper at kan gi inspirasjon og glede gjennom et helt år!

Klikk her for å delta i konkurransen!

Foto: Stian Foss

Dersom du ikke vinner i dagens konkurranse, kan du selvfølgelig bli abonnent på ELLE likevel! Akkurat nå har vi et supert tilbud som dessuten inkluderer en gave til deg!

Vi ønsker deg og dine en strålende påske!

xx ELLE-redaksjonen

Powered by Labrador CMS