Dagens Horoskop: Mandag 28. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av mandagen prøver du å kompensere for noe som ble feil. Av og til virker det så enkelt, men når det er følelser involvert kan det fort gå galt. Akkurat nå blir vennen din lett såret, og du må være forsiktig med hva du sier og hvordan du uttrykker deg.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om sosial ro. Det blir en dag hvor du får muligheten til å nyte selskapet til morsomme mennesker, men du får også muligheten til å stifte nye interessante bekjentskap. Kvelden handler om en matopplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å høre på forslagene du får. Du er distrahert, og det gjør at du kun absorberer rundt halvparten av informasjonen du får. Det kan hende at du blir unødvendig opprørt og sint fordi du ikke følger med hele ideen. Det blir en brist i kommunikasjonen.

Krepsen 21/6-22/7

Plutselig faller alle bitene på plass og det føles veldig bra. Etter å ha nølt lenge tar du til slutt et nødvendig steg mot en forandring. Det er noe du har tenkt på lenge, men som du har holdt for deg selv.

Løven 23/7-22/8

Mandagen handler om tempo og å henge med både fysisk og psykisk. Akkurat nå krever jobben din mer av deg enn den har gjort på lenge. Det gjør at du føler deg litt stresset, samtidig som du synes det er bra med et høyere tempo.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke en person som tar lett på løfter, derfor blir du ekstremt overrasket når du oppdager at en venn ikke har samme holdning som deg i det hele tatt. Personen synes at løftet er litt mer som et kanskje, enn et ja. Dette er noe dere bør diskutere før dere planlegger noen større prosjekt sammen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være på rett plass til rett tid. Ofte er det bare en av delene som stemmer, og da blir det ikke like bra som du skulle ønske. Idag faller alle puslebitene på plass, og du får en unik mulighet til å forandre noe i fremtiden din.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne dagen handler om å se an tiden. Du har en tendens til å ville vite ting det ikke finnes noe svar på, og å bekymre deg over problemer som ikke har oppstått enda. Prøv å bare ta en dag om gangen og stol på at skjebnen vil spille på ditt lag for en gangs skyld.

Skytten 22/11-21/12

Du blir overrasket over å oppdage at det ikke går så bra for en venn. Dette er en person som du har antatt har svevet gjennom hele livet, og denne informasjonen blir derfor ekstra spesiell. Kvelden handler om å arbeide effektivt med et visst prosjekt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har et godt tempo og herlig medvind akkurat nå. Du viser alle dine talenter, samt hvor mye man kan utvikle seg selv med vilje og trening. På ettermiddagen får du fin tilbakemelding på utviklingen din. Kvelden handler om vennskap og nye interessante personer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du nyter livet akkurat nå. Du tar en dag om gangen og orker ikke tenke så langt fram. De siste månedene var vært ganske stressende både fysisk og psykisk, men nå roer det seg ned og du kan ta en ting om gangen.

Fiskene 19/2-20/3

Denne mandagen handler om å ha et høyt tempo og om å ville bli ferdig med så mye som mulig på kort tid. Du vil komme deg hjem fra jobb tidligere, men da gjelder det at du er klar for dagen. Her er det planleggingen som er viktig. Kvelden byr på et herlig selskap.

Powered by Labrador CMS