Dagens Horoskop: Lørdag 14. November

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir ikke helt som du hadde sett for deg, ettersom det blir en del endring i planene dine. Du er irritert over å hele tiden måtte anpasse din måte å leve på etter de nye restriksjonene. Kvelden blir ganske rolig og litt kjedelig.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en tidlig dag og en ganske så sen kveld. Du har mye å gjøre, men du tar deg allikevel tid til å møte noen venner og spise god lunsj. Ettermiddagen handler om en bra beskjed av noe slag. Du får en koselig lørdagskveld å se frem til.

Tvillingene 21/5-20/6

Du savner en person i livet ditt som du kan ha intellektuelle og interessante diskusjoner med. Egentlig handler det om at du lengter etter noe du har hatt, men som du ikke lenger har. Husk at man ofte romantiserer fortiden på bekostning av fremtiden.

Krepsen 21/6-22/7

Du har fullt opp denne lørdagen og det er bra, for da rekker du ikke tenke så mye. Den siste tiden har du vekslet mellom å være glad og full av energi, og å være deppa og fraværende. I dag er en av dine mer positive og morsomme dager.

Løven 23/7-22/8

Du er inne i en periode der det føles som om tiden bare flyr avgårde. Du rekker nesten ikke smelte inn alt som skjer og det kan gjøre at du føler deg overfylt med følelser. I dag tar du kontakt med en venn du savner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du føler et behov for å finne ut av en konflikt, men vennene dine har ikke det samme behovet, noe som gjør hele situasjonen vanskelig. Når du prøver å ta opp problemet, drar vennen din seg unna og du står og argumenterer med deg selv. Det er bare å innse at dette ikke er riktig tidspunkt å ta opp denne konflikten på.

Vekten 23/9-22/10

Du er i ferd med å en gjøre en stor feil denne lørdagen, som flaks er blir du avbrutt innen du fullfører ideen din og det er noe du er veldig takknemlig for. Den siste tiden har skjebnen virkelig spilt deg et puss, og du har unngått både pinlige øyeblikk og fatale feil, takket være flaksen din.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som kan bli ganske så temperamentsfull, spesielt på denne årstiden. Det er noe med deg og måneden november, som ikke harmonerer. Det er som om du blir ekstra rastløs og søkende.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del å gjøre denne lørdagen, så det gjelder å holde et høyt tempo fra morgen til kveld. Som flaks er har du en masse energi i horoskopet ditt i dag og det hjelper deg med å klare å gjøre alt du skal.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om mindre prosjekter i hjemmet, som du vil bli ferdig med innen du kan bruke tid på en hobby. Det blir en bra lørdag og en enda bedre lørdagskveld. i dag kan en flørt bli til noe mer enn bare en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et strålende humør denne lørdagen. Du har fått gode nyheter som berører både deg og hele familien din. Det blir en morsom og dynamisk dag der du får masse gjort. Om kvelden omgås du med venner og spiser god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil gjerne bevise ovenfor deg selv at du kan være selvstendig, men spørsmålet er om det ikke bare går utover deg selv når du takker nei til verdifull hjelp. Det er ikke en svakhet å få hjelp, snarer en styrke å kunne innse at du har tatt deg vann over hodet.

Powered by Labrador CMS