horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 9. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Torsdag blir en morsom dag som antageligvis vil innebære fysisk aktivitet og mye frisk luft. Du nyter livet og det å være i bevegelse, og du blir ikke engang irritert av å måtte stå i kø eller av at det er mange mennesker der du befinner deg. På kvelden har du en givende samtale med en venn.

Tyren 20/4-20/5

I dag tilbringer du mye tid med en venn. Selv om du har andre ting du burde gjøre denne dagen, prioriterer du denne personen, og det gir like mye tilbake til deg som til hen. Det er sjelden dere får tid til å møtes nå om dagen, så du setter virkelig pris på de gangene dere sees.

Tvillingene 21/5-20/6

Også torsdagen dreier seg mye om spontanitet, åpenhet, barn eller dyr. Det blir en dag hvor du prøver å omfavne barnet i deg og prøver å være leken og barnslig. Selv om du vanligvis tenker at du er det, innser du at du ikke er på samme nivå som et ekte barn.

Krepsen 21/6-22/7

I dag fokuserer du på å bli ferdig med ting du har startet, men ikke fullført. Det blir en virkelig god dag hvor du klarer å knytte sammen en rekke løse prosjekter som har blitt liggende. Om kvelden står venner og moro på planen.

Løven 23/7-22/8

Løven er sterk og foretrekker vanligvis en lederposisjon, ellers er det en risiko for at du vil dra i en annen retning enn resten av gruppen. I dag utfordres denne siden ved at du skal delta i en gruppeaktivitet der du ikke er den som bestemmer. Prøv å møte situasjonen med ydmykhet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil virkelig være i sentrum av det som skjer akkurat nå, så du sørger for å havne i interessante grupper og morsomme samarbeid. Når du har fri, går du gjerne ut, deltar på et kurs eller noe annet interessant hvor du kan utvikle bekjentskapskretsen din litt.

Vekten 23/9-22/10

I dag er en nær venn, kollega eller slektning på vei til å gjøre et veldig impulsivt og ufornuftig kjøp som både er dyrt og vil koste over tid. Heldigvis får du vite om dette tidlig nok til å stoppe det, eller i det minste utsette det. Ellers er det en rolig dag.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag driver du deg selv på en god måte, og du synes det er deilig å grave deg ned i arbeidet slik at du slipper å tenke så mye. I løpet av dagen får du en positiv respons fra sjefen din, og det gjør deg stolt. Kvelden handler om en venn og deres bekymringer.

Skytten 22/11-21/12

I dag skal du få en gruppe sterke kolleger til å samarbeide om et forslag, og du innser at du ikke er den mest diplomatiske personen. Dette blir en utfordring for deg, men forhåpentligvis finner du et kompromiss som passer for alle. Kvelden blir fysisk aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vil du lett bli stresset av en kollega som aldri kan slappe av. Dette er en person som aldri klarer å roe ned og som griper inn overalt uten å engang være ferdig med sin egen oppgave, noe som gjør at du må jobbe for dere begge. Du er allerede trøtt om morgenen, og det blir ikke bedre etter en lang arbeidsdag.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det mye rutinearbeid som gjelder, og det gjør at tempoet ikke blir like høyt som i begynnelsen av uken. Du tar et dypt åndedrag og puster ut ordentlig. Det du trenger er å få litt orden på prioriteringene dine. Kvelden blir sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Du er helt utslitt denne torsdagen. Du orker ikke å begynne på noe som krever tankevirksomhet. Hvis du jobber, går det sakte, og du lever på rutinene dine. Du har rett og slett det ikke bra. Lytt til kroppen din og tilpass deg etter hvordan du føler deg.

Powered by Labrador CMS