Dagens Horoskop: Torsdag 9. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen prøver du å holde din indre ro, til tross for at du hopper av glede innvendig. Du har virkelig sett frem til denne dagen lenge, men du vil ikke ødelegge den ved å ha for høye forventninger. Det blir en herlig og berikende dag.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen bør du ta et par dype åndedrag innen du lar dagen begynne. Det er viktig at du møter denne torsdagen med en mental ro og en god dose tålmodighet. Mye kommer til å skje og på en eller annen måte blir det opp til deg å løse problemet. Kvelden byr på nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes ulike måter å håndtere et dilemma på, og du velger å bli sint, noe som neppe løser problemet. Prøv å tenke over hvordan du kan rette opp i feilen med minst mulig anstrengelser. Det burde være en utfordring som passer for deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag takker du nei til noe som du egentlig vil være med på, men som du ikke orker å engasjere deg i. Dette fordi du er tappet for energi og ikke orker gjøre noe du ikke må for øyeblikket.

Løven 23/7-22/8

I dag får du høre sladder som gjør deg veldig urolig. Det beste hadde vært om du gikk direkte til kilden og spurte denne personen rett ut, men Løver velger sjeldent den enkleste utveien. Istedet prøver du å finne ut av sannheten ved å forhøre deg litt rundt. Det resulterer i at du blir enda mer forvirret.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen begynner bra, og du har masse ideer og energi på lager. Etter lunsj er alt som blåst bort og du føler deg både sur og umotivert. Kanskje en kort siesta etter maten løser opp i det problemet.

Vekten 23/9-22/10

Du er sliten helt inn til beinmargen, men du gir ikke deg selv en mulighet for å slappe av den grunn. Du har for mange aktiviteter planlagt og du glemmer verdien av å bare ta det med ro og ta dagen som den kommer.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handler om å øke din motivasjon ved å prøve å fokusere på langsiktige mål. Ved å ha et tydelig bilde på hvor du er på vei, blir det enklere for deg å takle kjedelige oppgaver og krevende kolleger. Kvelden blir herlig og byr på en hobby.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du veldig opptatt av å gjøre ting på din måte, selv om du egentlig ikke vet om det er det du vil. Kanskje handler det mest om å ha rett. Iblant kan du bli veldig påståelig, spesielt om noen setter spørsmålstegn ved dine kunnskaper.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en lekenhet og en glede i horoskopet ditt akkurat nå. Du er til og med litt flørtete uten å være klar over det. Og det lokker mange til deg. Nyt oppmerksomheten og å føle deg populær. Det er ikke ofte du har det sånn.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en herlig og interessant torsdag der du får være både kreativ og pålitelig på en og samme tid. Dine kunnskaper er etterspurte og du liker at mennesker setter pris på din kompetanse. Kvelden handler om ulike prosjekter som du har satt igang.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig torsdag der du fokuserer på å gjøre så lite som mulig. Etter en ganske så intensiv periode har du behov for å ta det med ro og at det stilles lite krav til deg. Vennen din kan bli irritert over din latskap, uten at du bryr deg nevneverdig mye om det.

Powered by Labrador CMS