Dagens Horoskop: Torsdag 8. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske annerledes torsdag der du får teste ut ting som kan være både utfordrende og morsomme på en og samme gang. For å trives bør du ha oppgaver som utvikler deg, og som sørger for å stimulere intelligensen din.

Tyren 20/4-20/5

Du ser ikke meningen i å delta på et møte i dag, når det finnes viktigere og morsommere ting du kan bruke tiden din på, men du har ingen valg. Når sjefene dine kaller, er det bare å dukke opp. Denne typen møter gjør Tyren ofte rastløs eller veldig trøtt. Kvelden handler om å hvile.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en tendens til å tråkke en kollega på tærne. Han/hun er en veldig følsom person, mens du er vant til å være mer direkte og sier hva du mener uten å pakke det inn. Kvelden blir ganske fysisk.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en bra torsdag der du knytter mange nye og verdifulle kontakter. Du er inne i en periode der du er sosial og utadvent, noe som gjør det enklere for deg å lære å kjenne nye mennesker. Kvelden handler om å vise respekt og om å ta vare på en eldre slektning.

Løven 23/7-22/8

Det blir en annerledes torsdag der dine evner til å tenke kreativt og samtidig holde oppe tempoet blir satt på prøve. Du må være veldig fleksibel og nytenkende. Kvelden handler om en innsats som kan gi penger på sikt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du jobber mye med en oppgave du synes er både unødvendig og ganske teit. Dessverre er ikke sjefen din enig med deg og det er derfor du sliter med, i dine øyne, dette meningsløse prosjektet. Kvelden handler om å belønne seg selv for vel utført jobb.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt vågal i dag. Du stikker deg ut både i dine kommentarer og meninger. Kollegene dine er litt sjokkert over at du uttrykker deg som du gjør. Kvelden handler om å planlegge framtiden og om å leve i nuet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en intuitiv forståelse for en venn som har havnet i litt av en knipe, men du vet at din medlidenhet ikke kommer til å hjelpe han/henne. Denne personen har behov for noen som er tøff og som hjelper han/henne med å reise seg igjen og komme seg sterkere ut av denne hendelsen.

Skytten 22/11-21/12

Iblant kan du være helt urimelig og slik er tilfellet i dag. Det spiller ingen rolle hva vennene dine sier eller gjør, du har bestemt deg for at en viss person er håpløs og da kan ingen endre dine meninger. Kvelden blir morsom og stimulerende.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ganske trøtt denne torsdagen og du har vanskelig for å fokusere på jobb. Så kommer plutselig en ny kollega til unnsetning. Han/hun har en merkelig evne til å motivere deg og få deg til å føle deg smart. Kvelden byr på en uventet flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sint og skuffet over en venn som har sviktet et prosjekt dere holdt på med sammen. Plutselig står du der med ansvaret alene og det gjør at du får dobbelt så mye å stri med. I løpet av kvelden kan en samtale føles som en sten som løftes fra skuldrene dine.

Fiskene 19/2-20/3

Denne torsdagen handler om å motivere seg selv til å gjøre det lille ekstra. For at du skal orke å gjennomføre det du holder på med, har du behov for noen som driver deg. En venn av deg vet hvordan du fungerer og er der for deg med sine pep talks.

Powered by Labrador CMS