Dagens Horoskop: Torsdag 8. april

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å være flere steder til samme tid, og det er helt umulig. Du blir skuffet over deg selv, ettersom du har planlagt dagen så dårlig. Du burde ta tak i din iboende tidsoptimist, og jobbe mer med å legge planer som fungerer i praksis.

Tyren 20/4-20/5

Dette blir en av ukens roligste dager. Du får mulighet til å hente deg inn mentalt, både på jobb og privat. I dag kan du puste ut, og finne tilbake til din indre ro. Det blir en morsom og produktiv dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du sørger noe du egentlig aldri har hatt, men som du håpet at skulle bli ditt. Det er lett at det blir feil når man knytter seg til noe på forskudd. Sånn som ting er nå er det vanskelig å regne med at ting blir noe av. Det er bedre å leve i nuet, enn kun å håpe på fremtiden.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en herlig optimisme i ditt stjernetegn i dag. Du nyter livet, og alle mulighetene du får. I løpet av dagen får du sjansen til å gjøre noe annerledes og unikt. Ta vare på denne muligheten, selv om den ikke kommer så beleilig.

Løven 23/7-22/8

Det blir en bra og morsom torsdag der fokus ligger på venner og en aktivitet. Det kan være noe som skjer på jobben, et kurs eller lignende. Det kan også handle om en fritidsaktivitet som faktisk blir noe av.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er en bevegelse i ditt horoskop som kan skape en hel del rastløshet i deg. Du burde prøve å være fornøyd med der du er i livet, men du føler at du går glipp av ting. Dette er en ganske vanlig effekt, men den kan forsterkes i nettopp jordtegn, ettersom de vanligvis er stabile av natur.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å produsere eller levere etter beste evne. Du stiller ganske høye krav til deg selv akkurat nå, og det gjør deg lettere skuffet dersom ting ikke går din vei. I dag er en god dag for å øve på tålmodighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskeligheter for å være fokusert i dag, selv om du burde være det. Dine tanker tenderer til å vandre så fort oppgavene blir litt monotone, eller det du prøver å lære ikke er så interessant. Din mangel på konsentrasjon gjør at arbeidet tar lang tid.

Skytten 22/11-21/12

Det er både sjarm og herlig energi i ditt horoskop i dag. Dersom du jobber sjarmerer du mest sannsynlig alle dine kolleger. Ditt smil og vilje til å hjelpe andre kan få selv det hardeste hjertet til å smelte, noe du utnytter til din fordel.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er sta i dag, kanskje mer sta enn du burde være. Du er veldig hard med deg selv, og det gjør at du lettere blir skuffet dersom du ikke leverer det resultatet du hadde forventet. Prøv å være snillere med deg selv og gi deg selv rom til å gjøre feil. Alt i alt en bra dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du merker at du rekker masse i dag, noe du er veldig fornøyd med. Det har vært en ganske produktiv måned arbeidsmessig, men privat har du ikke rukket å avslutte de prosjektene du har påbegynt. Dette tar du tak i denne dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har en del å gjøre i dag, så det er viktig at du kommer i gang i tide. Det er så lett å bli hengende etter, og da rekker du ikke alt på din fullbookede timeplan. I løpet av dagen hører du uventede nyheter fra en venn.

Powered by Labrador CMS