Dagens Horoskop: Torsdag 7. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du kan være litt sur for noe du går glipp av idag, du trodde ikke du hadde lyst til å være med, men nå angrer du på at du takket nei. Du innser at du iblant kan være litt motstrebende, bare for å vise at du kan gå dine egne veier.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir ganske interessant. Det skjer mye denne torsdagen. På dagen treffer du en slektning som du ikke har sett på lenge og på kvelden planlegger du noe som har med våren å gjøre. Det blir en intensiv, men veldig morsom dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdagen blir ganske medioker. Du er trøtt og lykkes ikke med det du hadde planlagt å gjøre idag. Kollegene dine kan bli litt skuffet over din manglende entusiasme. Kvelden handler om en forandring.

Krepsen 21/6-22/7

Det slår deg ikke at en venn kommer til å bli skuffet når du sier nei til noe som han/hun vil ha deg med på idag. Denne personen har sagt nei til deg ved flere anledninger og nå svarer du bare tilbake med samme mynt.

Løven 23/7-22/8

Torsdagen handler om forhåpninger og forventninger, om flørting og latter. Det blir en bra dag hvor du holder deg i nærheten av de du liker aller best. På jobb presterer du ikke så bra som du kunne ønske, men det blåser du i idag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har innsett at du ikke kan få det som du vil når det gjelder en viss sak, så derfor planlegger du de nest beste alternativet i stedet. Torsdagen handler om å organisere og strukturere ulike prosjekter og ta tak i noe som har med våren og sommeren å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du vil så mye, men du har ikke helt energi nok til å gjøre det. Akkurat nå er du inne i en periode hvor mye kan oppleves som tøft, selv om du vet at det egentlig ikke er det. Solen kommer snart inn i tegnet ditt igjen og da kommer du til å føle deg betydelig piggere.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å orke å ta en diskusjon, selv om den kan være litt vel følsom. Du er en person som reagerer sterkt på små kommentarer og stikk. Akkurat nå er du ekstra følsom på grunn av Månen og da gjelder det at kollegene dine viser hensyn.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen flørter du med en kollega. Du føler at dere har noe bra på gang, men du vet ikke om det bare er snakk om et varmt vennskap eller om det finnes rom for noe annet. På kvelden planlegger du helgen, som du har høye forventninger til.

Steinbukken 22/12-19/1

Akkurat nå er du veldig fokusert på deg selv og du merker ikke alt som skjer rundt deg. Du har ting du må bli ferdig med og som tar alt fokuset. En kollega er veldig snill mot deg, men det tar litt tid før du innser at han/hun er mer enn bare interessert, denne personen liker deg skikkelig godt.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag blir du ferdig med et prosjekt som har kostet både tid og penger. Endelig er det klart og du kan gå videre med nye, interessante utfordringer. I løpet av dagen får du nyheter som har med jobb og fremtiden din å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt ekstra følsom for hva en viss person sier. Når du opplever at denne kollegaen disser deg, blir du fort lei deg selv om det bare er ment som en fleip. Det positive er at han/hun kan få deg i skikkelig godt humør igjen ved å vise deg litt ekstra oppmerksomhet.

Powered by Labrador CMS