Dagens Horoskop: Torsdag 6. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du helst gjøre minst mulig. Du er sur og grinete, men må likevel jobbe effektivt og prestere. Saken blir ikke bedre av at du er dårlig forberedt til noe som er forventet at du skal gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en magisk dag fra morgen til kveld . Du har en del forventninger til denne dagen, men den blir faktisk bedre. Fremfor alt er du glad over ha så mange omtenksomme, og fantastiske mennesker rundt deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du anstrenger deg ytterlig på jobb i dag, og det gjør du for å bevise for en sjef at du ikke bare er kreativ, men også ganske effektiv når du vil. Dette er en person som du vet at du må imponere, dersom du vil få mer interessante arbeidsoppgaver.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å tenke et steg fremover, og det er ikke alltid Krepsens sterke side. Du lever ofte her og nå, noe som gjør det vanskelig når du ikke bare kan tenke på de kortsiktige konsekvensene – noen ganger må du også kunne se for deg de langsiktige.

Løven 23/7-22/8

Du prioriterer deg selv i dag, og det irriterer en kollega masse, selv om denne personen aldri ville sagt noe. Dere skal samarbeide, men du drar nytte av din kollegas høye arbeidsmoral, og det faktum at han/hun alltid lar seg sjarmere av deg.

Jomfruen 23/ 8-22/9

Du vil få til en date, enten med en person som interesserer deg, eller en nær venn. Det handler om at du vil bryte det hverdagslige mønsteret, og gjøre noe som får denne dagen til å føles mer spesiell. Det er ikke så ofte du tar denne typen initiativ, så du håper at alt går i orden.

Vekten 23/9-22/10

Det er en god dynamikk i ditt horoskop idag. Du får gjort en hel del gjennom å være ganske effektiv. En kollega trives godt i ditt selskap, og hjelper deg gjerne på jobb – bare for å være sammen med deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant dag som begynner på én måte, og slutter helt annerledes. Du har mange prosjekt på gang nå, og de tar vendinger som du ikke kunne regnet med. Heldigvis kan Skorpionen både tenke fort og være fleksibel, noe som hjelper deg masse i dag.

Skytten 22/11-21/12

I dag gjør du masse, og din effektivitet lønner seg. Gjennom å være relativt organisert så unngår du fallgruver som har med slurv å gjøre. En sjef skryter av din måte å jobbe på, og det gjør deg glad.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av dagen skal du prestere en hel del. Du er nervøs og irritert på morgenen, men etterhvert som dagen går, letter nervøsiteten, og du føler at dette er noe du behersker. Du presterer godt, og det feirer du gjerne på kvelden.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av torsdagen har du en del du må få til, og det er ikke alltid så lett. Det handler om å lykkes med å sjonglere ting som både har med jobb, og ditt privatliv å gjøre. Du lykkes med dette, og dagen blir herlig totalt sett!

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du gjerne feire eller gratulere en venn med suksess eller en merkedag. Du har ikke muligheten til å møte denne personen, men du kan være ganske innovativ når du vil vise ekstra omtanke. Kvelden handler om å tenke fremover.

Powered by Labrador CMS