Dagens Horoskop: Torsdag 6. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får sjansen til å bevise at du kan hvis du vil idag. Det blir en berikende og morsom dag der individualitet går foran gruppearbeid og det hylles du for. I løpet av ettermiddagen gir du et kompliment til en venn eller din kjæreste.

Tyren 20/4-20/5

Du tar bladet fra munnen idag og sier hva du mener og tenker om en viss ting. Det er ikke ofte du er så åpen om følelsene dine, men for deg er det viktig å markere at en venn har gått for langt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er usikker på hvilket svar vennen din forventer seg av deg derfor prøver du å gi han/henne en ganske vag beskjed. Torsdagen blir for øvrig en produktiv dag der du får sjansen til å vise deg fra din kreative side. Kvelden blir annerledes men interessant.

Krepsen 21/6-22/7

Du er i et strålende humør denne torsdagen. Endelig våger du å stole på følelsene dine og du er ikke så mistenksom som du har vært tidligere. Du har innsett at problematikken finnes i hodet ditt, ikke noe annet sted. Kvelden byr på musikk, venner og masse latter.

Løven 23/7-22/8

Du drar igang et show idag og du får en hel del oppmerksomhet. Akkurat nå synes du det er litt gøy å stå i sentrum. Solen er sterk i tegnet ditt og det hjelper deg både på jobb og i private relasjoner. Akkurat nå har du lett for å vinne menneskers fortrolighet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du samarbeider med en venn eller slektning for å finne den beste løsningen på et problem du har. Det handler om noe som har med økonomi og investeringer å gjøre. Ettermiddagen byr på en del forandringer.

Vekten 23/9-22/10

Du vil føle varme og trygghet idag og derfor velger du den sikre veien istedenfor å utfordre deg selv. Vekten har det best når ting er i likevekt og når du slipper å balansere på en knivsegg.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du tak i et prosjekt som har strandet litt. Du vet at du kommer til å ha tid til å pusle med dette prosjektet i løpet av helgen. På torsdagen får du sjansen til å prate med en nabo om et rykte du har hørt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ikke helt som du hadde tenkt deg. Du er irritert på en venn for at han/hun ikke gir deg tilstrekkelig med oppmerksomhet. Du synes han/hun viser interesse for noen annen istedenfor og det gjør deg frustrert. På utsiden har du det gøy, du omgås venner, og kanskje er du på en fest.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en herlig glede og masse dynamikk i tegnet ditt akkurat nå. Dagen idag handler om å være seg selv og å omgås med mennesker du liker godt. I løpet av dagen føler du at en spenning vokser mellom deg og en bekjent. Det finnes en kjemi mellom dere som ikke går å fornekte.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skikkelig bra dag for din del. Du nyter å slippe hverdagen for et par dager. Du har behov for et avbrekk fra jobb og å være sosial. Kvelden handler om å omgås med nye bekjentskaper og gamle venner.

Fiskene 19/2-20/3

Det er enklere å si sannheten enn å hele tiden prøve å ignorere de. Kvelden blir koselig, sosial og fylt av en intim luft mellom deg og en venn.

Powered by Labrador CMS