horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 6. juli

Slik blir din torsdag. 

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å balansere din aktivitet med inaktivitet. Har du fri kan du synes det er ekstra vanskelig å koble av, du har en iboende rastløshet som du ikke klarer bli kvitt. Det du trenger er rolige omgivelser og evnen til å fokusere mer på nåtiden enn på fremtiden. Kvelden blir interessant.

Tyren 20/4-20/5

Du prøver å bremse ned og komme inn i sommermodus. Hele våren har vært travel, men nå kjenner du at du trenger tid til å lade batteriene. Dette blir en ganske trivelig men rolig dag hvor du koser deg mye ute om du har mulighet.

Tvillingene 21/5-20/6 

En person som står deg veldig nær, har bedt deg om hjelp. Egentlig har du andre planer for i dag og i morgen, men du synes det er vanskelig, om ikke umulig, å nekte denne personen noe som helst. Du legger dine egne planer til side for å være dagens helt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag befinner du deg i et nytt miljø eller med nye kolleger. Mye av denne dagen handler om å bli kjent med det som er nytt og om å finne sin plass. Det blir litt av en utfordring fordi man samtidig er opptatt av å opprettholde sin integritet og ikke tilpasse seg for mye til andre.

Løven 23/7-22/8

Torsdag handler mye om å utforske, både ditt nærmiljø og menneskene du møter. Du er uvanlig nysgjerrig på andre akkurat nå, og du er veldig empatisk og forståelsesfull. I dag hjelper du enten en venn eller kanskje en helt fremmed med et problem de har.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag går månen inn i Fiskenes tegn, og det gjør deg både mer sosial og tilpasningsdyktig. I dag jobber du godt i gruppe og det er lett for deg å bare flyte med og la andre bestemme. I løpet av dagen møter du en person som berører deg på en merkelig måte.

Vekten 23/9-22/10

Torsdag blir en dag hvor man både stiller krav og gir ros. Det blir en morsom, lærerik og utviklende dag hvor dine hovedegenskaper kommer til sin rett. I dag har du sjansen til å glede en person du liker veldig godt. For å gjøre det, må du ofre noe du virkelig ønsker å gjøre.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har mye energi i horoskopet ditt i dag og det gir deg muligheten til å utvikle og realisere flere forskjellige ideer du har. Denne dagen handler om å ville og kunne. Det blir en morsom dag hvor du hele tiden utfordrer deg selv. Kvelden er bra for en hobby.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om positive nyheter men også om viktigheten av å kunne endre planene når ting endrer seg. Det blir en dag som byr på både det ene og det andre, så prøv å være positiv og gjør det beste ut av det som er. I løpet av dagen får du et godt tips fra en kollega eller bekjent.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av torsdagen tar du en prat med enten en sjef eller en i bekjentskapskretsen din. Du har bevisst utsatt denne samtalen fordi du synes det er litt skummelt,  men du kommer til å innse at du ikke har noe å bekymre deg for. Samtalen går mye bedre enn du våget håpe på.

Vannmannen 20/1-18/2

Det ser ut til at du planlegger en fest, middag eller en annen hyggelig aktivitet den kommende helgen, og i dag finpusser du planene og begynner å forberede deg. Det blir en morsom dag hvor du prøver ut nye ting, det kan være alt fra oppskrifter til ulike aktiviteter.

Fiskene 19/2-20/3

I dag finsliper du på talentene dine, fordi du vet at øvelse gjør mester. Fiskene er generelt ikke særlig tålmodige eller flinke til å øve, men i dag viser du mye utholdenhet og en skikkelig drivkraft. Det blir en inspirerende dag.

Powered by Labrador CMS