Dagens Horoskop: Torsdag 6. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du helt sikker på at du har gått glipp av noe viktig, men du klarer ikke å komme på hva det er. Magefølelsen holder seg hele dagen, og den får rett. Gi ikke opp så lett, tenk igjennom hva det er som er feil, så kommer du nok til å oppdage hva som er galt tilslutt.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en ganske rolig og behagelig dag. Om du jobber, har du fått til ganske mye og kan bruke dagen på morsommere ting enn rutineoppgaver. Har du fremdeles ferie, bruker du deler av dagen på et prosjekt.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en ganske morsom, men nok så krevende dag, så det gjelder å være uthvilt. Dessverre har det blitt altfor mange sene kvelder de siste ukene og det påvirker søvnen din negativt. En kommentar fra en kollega får deg til å tenke litt over din private situasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir bra. Du har lykkes med å slippe taket på noe som har gnagd i ditt indre den siste tiden og du føler deg klar for å endelig se fremover. Dessverre kommer den indre konflikten tilbake med fornyet kraft når du ved en ren tilfeldighet løper på en viss person.

Løven 23/7-22/8

Du er litt lat akkurat nå. Du orker ikke helt ta tak i privatlivet ditt, men går med strømmen og bare lar ting skje. På sett og vis er dette en bra strategi for deg akkurat nå, men det kan også forårsake visse problemer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del å si til en kollega, så det gjelder å legge opp samtalen på riktig måte, ellers kommer den til å ende fortere enn den startet. Kollegaen din er veldig følsom og har en tendens til å flykte så fort det blir personlig.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en positiv energi i tegnet ditt i dag, som du bør ta vare på. Du har masse ideer, så sørg for å få fullført de. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en venn hvor mye han/hun betyr for deg. Grip denne sjansen for vanligvis er det tvert om, det er alltid din venn som er der for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ivrig etter å komme i gang denne torsdagen. Du skal starte opp et spennende prosjekt som kan komme til å pågå store deler av høsten. Vær ikke redd for å be om hjelp, selv om andre er innblandet så er det fremdeles ditt prosjekt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om muligheten for å lykkes. Du vil så gjerne prestere, men spørsmålet er om du vil for mye. Iblant kan det låse seg om man er desperat etter framgang. Senk forventningene dine og prøv å ha det litt gøy istedet.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en konflikt i privatlivet ditt som tar mer på enn du er villig til å innrømme. Du har behov for tid til å slikke sårene dine slik at du kan komme tilbake sterkere enn før. Selvtilliten din har dalt de siste ukene, men idag skjer det noe som gir deg en positiv energikick.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir ikke helt som du hadde forventet deg denne torsdagen. Noe du vil gjøre blir avlyst på grunn av mangel på tid, noe som gjør deg skuffet, men også litt lettet. Du har hatt vanskelig for å få til alt du hadde planlagt å gjøre, så det passer egentlig veldig bra.

Fiskene 19/2-20/3

Kommunikasjon er viktig for deg akkurat nå. Du trenger å nå frem til en person som du føler at glir lenger og lenger bort fra deg. Vanligvis pleier du å ha lett for å prate om følelser, men med denne personen er det annerledes, og du føler deg sårbar.

Powered by Labrador CMS