Dagens Horoskop: Torsdag 5. November

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen prøver du å fokusere på ting du skal ha gjort. Du har litt vanskelig for å konsentrere deg, for det finnes noe eller noen som stadig smyger seg inn i tankene dine og får tankene dine til å vandre avgårde. Kvelden handler om fellesskap.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir delvis stressende, men det blir allikevel en ganske så bra dag der du begynner å få mer kontroll over hva som skal gjøres. Har du tid, hjelper du en kollega som har det enda mer stressende enn deg. Kvelden handler om sunn fornuft.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en kreativ og morsom torsdag der du utfordrer deg selv til å tenke litt utenfor dine faste rammer. Du tar deg selv i å bli veldig kreativ når du ikke føler deg like bundet til normer. Om ettermiddagen får du en koselig overraskelse.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en rød tråd gjennom hele denne dagen, men du må anstrenge deg for å se den. Du kan være ganske så blind for subtile signaler iblant, og slik er tilfellet denne torsdagen. Kvelden handler om en sport eller fritidsaktivitet.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg litt urolig akkurat nå. Det er så mye som er på gang og du har vanskelig for å vite hvordan du skal smelte inn alle inntrykk. I tillegg har en viss person plutselig begynt å vise veldig mye interesse for deg og han/hun hører av seg hele tiden, til tross for at du har prøvd å hinte om at du ikke er like interessert.

Jomfruen 23/8-22/9

Du får for deg at du skal tenke helt nytt når det gjelder et problem du har støtt på, og dette innfallet kan faktisk redde dagen din. Du vet at du lett henger deg opp i detaljer og ikke ser det store bildet, men i dag lykkes du med å tenke nytt og da ser du plutselig løsningen på problemet klart for deg.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å tenke på andre personer og sette de først. Det blir en veldig følelsesmessig dag der du kjemper med følelser du trodde var borte for lengst. Du oppdager at en duft eller en viss sang får alle minnene til å strømme tilbake igjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være fokusert på det du gjør og ikke tenke for mye på hverken fortiden eller fremtiden. Iblant kan du bekymre deg over ting du ikke kan påvirke, noe som gjør at du ikke klarer å konsentrere deg om det du skal. Kvelden blir livlig og sosial.

Skytten 22/11-21/12

Du gjør feil i dag, men er ikke engang villig til å innrømme det ovenfor deg selv. Du har vært så selvsikker i denne prosessen at det nesten blir litt pinlig at du begår denne feilen. Kvelden handler om å stole på det du har.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir morsom og variert. Du har mange jern i ilden og det gjelder å gjøre ferdig alle de prosjektene du har gående. Om kvelden oppdager du at en person som du nesten betraktet som et yngre søsken, har begynt å se på deg med helt andre følelser enn du har for han/henne.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv torsdag der alla drar i deg og trenger din hjelp. Du har ingenting imot å være der for dine kolleger, men samtidig har du behov for litt tid for deg selv, der du kan få fokusert på dine egne prosjekter. Kvelden handler om en slektning.

Fiskene 19/2-20/3

Denne torsdagen prøver du å ikke bli irritert på en kollega som har blitt litt for interessert i å være med deg. Du trives veldig bra alene, så derfor blir det krevende for deg når du aldri får være i fred. Kvelden handler om å hjelpe en venn som har problemer.

Powered by Labrador CMS