Dagens Horoskop: Torsdag 5. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen starter du en diskusjon med en kollega og det kan oppstå ganske så hete følelser mellom dere. I løpet av dagen innser du at du må prøve å vise litt mer av hvem du egentlig er. Du har holdt en ganske så lav profil over lengre tid.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en bra og rolig dag hvor du føler at du endelig har kommet deg i kapp med ulike ting. Du tar tak i flere prosjekter du har utsatt lenge, og du er stolt over deg selv og din egen motivasjon. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Ta et steg tilbake og prøv å se hele situasjonen litt mer objektivt. Slik ting er nå, er du opp til ørene involvert og det gjør det vanskelig for deg å ikke være partisk. I løpet av ettermiddagen passer det bra med en utendørsaktivitet.

Krepsen 21/6-22/7

Du har behov for inspirasjon, men du vet ikke helt hvor du skal finne den. Egentlig handler det mer om å prøve å bestemme seg for en retning, for så å finne en måte å jobbe seg mot målene dine. Iblant starter du i feil ende, du begynner med detaljene istedenfor å se det store bildet.

Løven 23/7-22/8

Denne torsdagen prøver du å ta kontakt med en venn du lengter etter. Han/hun har en tendens til å få deg til å føle deg levende. Denne personen er din rake motsetning i nesten alt og det kan være en av årsakene til at du finner denne personen så attraktiv. Her gjelder det å være rett på sak om du skal lykkes.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vet akkurat hvordan du skal legge opp denne dagen, forutsatt at ingen legger seg i det du gjør. Dessverre er det mange som har tanker og viljer som ikke stemmer med dine planer. Om dette har med et gruppearbeid å gjøre, bør du sørge for å snakke nøye med teamet ditt før de setter i gang.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir ganske lang og kjedelig, men det kan være en bra ting iblant. Du må prøve å finne en balanse i livet ditt. Over en lang periode har det vært mye for deg både privat og på jobb, noe som gjør at du har fått lite tid til deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig entusiastisk i dag, noe som er en bra ting. Du har behov for all den positive energien du kan få, for du er i ferd med å gå inn i en periode som kan være veldig tøff, om du ikke har den rette innstillingen. Kvelden handler om en hobby.

Skytten 22/11-21/12

Du påpeker feilene til en venn i dag, men blir ikke like glad når du får masse kritikk tilbake. Akkurat nå er du veldig følsom, spesielt når det kommer til kritikk. Du gjør alt for å få oppmerksomhet både privat og på jobb. I løpet av kvelden kontakter du en venn som du nesten har mistet kontakten med.

Steinbukken 22/12-19/1

Du kan bli veldig engasjert når du brenner for noe, og i dag begynner du på et gruppearbeid du synes er veldig spennende. Teamet ditt kommer til å merke hvor driftig og engasjert du er. Kvelden handler om å utfordre og å bli utfordret.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er sjeldent den som viser at du er irritert på jobb, men i dag kan du ikke la være å la deg irritere av en kollega som ikke klarer å holde munn. Denne personen har en tendens til å legge seg i ting han/hun ikke har noe med.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en bra og harmonisk torsdag der du føler deg fornøyd med det meste. I løpet av dagen oppdager du en ny og litt uventet side ved en kollega. Du innser at du aldri har tatt deg tid til å bli ordentlig kjent med denne personen.

Powered by Labrador CMS