Dagens Horoskop: Torsdag 5. Desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir sint på en slektning som ikke lar deg være i fred. Denne personens stadige mas og hans/hennes tendens til å alltid legge seg opp i alt du gjør, gjør deg gal. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter som har med jobb og din framtidige karriere å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en intensiv dag, men den blir også en veldig morsom dag, ettersom du får jobbe med ting som er litt utenfor dine vante rutiner. Når du er ferdig, er du veldig fornøyd med din egen og andre kollegers prestasjoner.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om små og store beslutninger som må gjøres om fra teori til virkelighet innen snar fremtid. Dette tidspresset er bra for deg ettersom den får deg til å øke arbeidstempoet samtidig som du klarer å levere bra resultater.

Krepsen 21/6-22/7

Denne torsdagen tar du tak i flere prosjekter som har med hjemmet å gjøre. Om du jobber, så ligger fokuset på ettermiddagen og kvelden for det er da du har tid til å virkeliggjøre dine innredningsdrømmer. Kvelden handler om familie.

Løven 23/7-22/8

Denne torsdagen blir du sint på en sjef som mener du er feig og ikke våger å stå for det du mener. Du har tidligere lagt merke til at sjefen din er konfliktsky, men det er først nå du begynner å se konsekvensene av denne personens oppførsel.

Jomfruen 23/8-22/9

Du stoler fullt og helt på en kollega og blir veldig irritert og skuffet når du innser at han/hun har gått glipp av en masse ting på jobb når du ikke har vært der. Husk at alle kan gjøre feil og at du også har litt skyld i det hele, ettersom du ga så vage instrukser.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir morsom, utviklende og lærerik. I dag får du virkelig teste dine kunnskaper og du innser at det er et stort skille mellom teori og praksis. Som flaks er, har du lett for å anpasse deg og du lærer deg nye ting i tillegg til at du utfører dine egne oppgaver.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lei deg for at du ikke kan hjelpe en kollega som ikke har det så bra. Du merker at noe er feil, men dette er en veldig privat person som ikke deler med seg av tanker og følelser. Iblant kan stille sympati fungere like bra som å prate med noen.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intensiv og veldig stressende. Akkurat nå takler du ikke stress så veldig godt, det kan være du blir sint over bagateller og skjeller ut personer du egentlig liker og respekterer. Husk at en unnskyldning kan slette over det meste.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen går fort, og blir veldig bra. Du får masse skryt fra en sjef og du føler at du virkelig vokser i de oppgavene denne personen gir deg. Selv om du periodevis synes det er vanskelig, så er belønningen for å prestere så bra, verdt all stresset. Kvelden handler om en liten flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir interessant og lærerik. Du utvikler ideer og innser at du virkelig har funnet et bra konsept. Kvelden byr på varierende underholdning og en del latter. Du pleier ikke delta på sladder, men du lytter veldig gjerne.

Fiskene 19/2-20/3

Torsdagen blir stressende og intensiv, samtidig som den blir givende. I løpet av dagen skal du se opp for impulsshopping. Du har en tendens til å bruke mye penger i et altfor stort volum akkurat nå. Kvelden handler om vennskap.

Powered by Labrador CMS