Dagens Horoskop: Torsdag 4. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Dagen blir ganske stressende. Kanskje er du tvunget til å gjøre noe du har utsatt altfor lenge. Utfordringen har vært en mangel på gode idéer, derfor har det vært vanskelig å komme i gang. Tyren 20/4-20/5
Du har dine rutiner, og holder deg til dem i dag. For Tyren er det viktig med fokus og rammer. Du jobber bedre når du vet hvor du er på vei. I dag er en god dag for å ta fatt på et av dine nyttårsforsett.
Tvillingene 21/5-20/6
Dagen handler om høy moral, samtidig som du må passe på slik at du ikke presser deg selv for hardt. Du er vanligvis den som kjører på uten stopp, eller den som kommer til sist. Du synes det er vanskelig å finne en balanse som fungerer hele veien til mål.
Krepsen 21/6-22/7
Det er håp i ditt horoskop nå. Det er en optimisme som gjennomsyrer både ukedagene og helgen. Selv om du møter på utfordringer, så er ingenting uovervinnelig. Det handler først og fremst om en ny og bedre selvfølelse som har vokst frem den siste tiden.
Løven 23/7-22/8
I dag er du sint på ordentlig. Det er sjelden du reagerer så sterkt som det du gjør i dag. Det handler om et svik eller en løgn mellom venner. Denne konflikten bare venter på å koke opp under overflaten.
Jomfruen 23/8-22/9
Det blir en herlig og produktiv dag. Det er lenge siden du hadde det så bra som i dag. Du nyter dagen, og ditt humør smitter over på dine kolleger. En venn overrasker deg med et impulsivt initiativ.
Vekten 23/9-22/10
I dag prøver du ikke å bli irritert på en person som aldri lytter. Denne personen mener bare godt, men har en tendens til å gjøre som han/hun vil, uten å tenke lenger enn nesen rekker. I løpet av kvelden møter du noen som gjør dagen din bedre.
Skorpionen 23/10-21-11
I dag får du muligheten til å bevise noe. Du brenner virkelig for denne saken, og det betyr mye å få vise hvor mye dette betyr for deg. Det er sjelden man får kombinere sin interesse med jobb, men det får du muligheten til i dag.
Skytten 22/11-21/12
Det er snart helg, og du er i festhumør. Selv om ting fortsatt ikke er tilbake til normalen prøver du likevel å gjøre stas på hverdagen. Det kan være en god middag, en afterwork hjemme eller en deilig tur som avsluttes med boller og kakao.
Steinbukken 22/12-19/1
Dagen blir bedre enn du så for deg. Du har en positiv innstilling til det meste akkurat nå, og derfor takler du både motgang og prøvelser bedre enn på lenge. I dag får du igjen for alt arbeid du har lagt ned for å nå et personlig mål.
Vannmannen 20/1-18/2
Du er litt sliten i dag. Gårsdagen ble litt senere enn du hadde planlagt, men du er likevel i godt humør. I dag tar du tak i et prosjekt som vil pågå i lang tid fremover. Du er flink til å planlegge fremover, faktisk er dette en av dine sterke sider.
Fiskarna 19/2-20/3
I dag feirer du en en spesiell person. Det kan være noen som fyller år, eller noen som bare fortjener å feires. I løpet av ettermiddagen får du en overraskelse som gjør deg ekstra glad. Dette hadde du virkelig ikke forventet.
Powered by Labrador CMS