Dagens Horoskop: Torsdag 4. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å få klarhet i hva som har skjedd med en gruppering i vennekretsen din. Dette er kanskje ikke personer du omgås med daglig, men du bryr deg allikevel nok om de til å ville vite hvorfor denne konflikten har oppstått.

Tyren 20/4-20/5

Du har en ganske intensiv men bra torsdag å se frem til. Du vil rekke mest mulig, så det gjelder å ha en god plan allerede fra morgenen av. Kvelden kan handle om å være først ute med nyheter som har med sommeren å gjøre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du planlegger fremover og det går ganske bra med tanke på hvor mange variabler du ikke kan kontrollere. Det beste hadde vært om du prøvde å planlegge rammene for fremtiden, uten å fokusere på alle detaljer. Du kommer til å nå målene dine, men det er uklart når du kommer til å nå de.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en merkelig torsdag. Du er med venner, men du føler allikevel en tomhet. Den personen du helst vil være sammen med, er sint på deg uten at du helt vet hvorfor. Prøv å oppsøke denne personen og snakke med han/henne under fire øyne, det er den eneste måten å finne ut av dette problemet på.

Løven 23/7-22/8

Du nyter livet i fulle drag akkurat nå. Både privat og på jobb flyter det meste bra nå. Privat har du en liten hemmelighet som ingen vet om. Du holder kontakt med en person som er i konflikt med mange av vennene dine. For deg er denne personen veldig spesiell og du vil at dere skal fortsette å treffes.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar bra initiativ i dag og det merkes på hvor fornøyd sjefen din er med deg. Det handler om å jobbe hardt og å ha orden på noe som du er god på. I løpet av ettermiddagen får du en positiv beskjed som har med penger å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt skuffet over en kollega for at han/hun er altfor lat og ikke lar deg gjøre mesteparten av jobben. Som vekt prøver du å unngå konflikter, men i dette tilfellet hjelper det ikke å være unngående.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å slappe av og finne ut av problemene dine. Mye av det du gjør nå kan være tøft, men på sikt kommer det til å bidra til nye perspektiver og en forandret prioriteringsliste når det kommer til livet generelt.

Skytten 22/11-21/12

Du burde være mer aktiv når det gjelder å holde kontakt med en venn. Denne personen har virkelig vist at den har vokst og at han/hun kan håndtere en konflikt på en bra måte og nå er det opp til deg å sette en strek over det hele.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tenker mye på karrieren både når det gjelder jobb og mer private ambisjoner. Du fokuserer på det som skjer akkurat nå og du vil vise at du kan være best når det gjelder. I løpet av dagen sender du en rekke meldinger med en venn og du er glad for at denne personen tar kontakt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt lei av jobb akkurat nå og hadde hatt behov for en ferie, men det er ikke så enkelt med tanke på alt som må gjøres på jobb innen før sommeren. Kvelden handler om å omgås med en venn. Det blir en koselig kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Du har så mye du vil ha sagt til en viss person, men av ulike grunner kan du ikke ta kontakt med han/henne, spesielt ikke slik situasjonen er nå. Dessverre fører dette til at du tenker mer og mer på denne personen. Det er noe som gjør at du ikke klarer å gi slipp.

Powered by Labrador CMS