Dagens Horoskop: Torsdag 4. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag hvor fokuset ligger på å være aktiv. Du vil gjøre mange ting på en gang, og det kan skape en del stress for deg. Har du ferie prøver du å roe ned og bare ta det med ro. Du har behov for å bare være, og ikke hele tiden ha en masse ting å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en interessant dag hvor du lærer deg nye ting, møter en del nye mennesker og får et interessant tilbud. Idag innser du en hel del om deg selv. Du forstår mer hva du føler og hva det er du vil oppnå her i livet.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en ro og en forståelse som ikke pleier å innfinne seg hos en ellers vilter tvilling. Det er som om du har forstått hva det er som betyr noe her i livet og det har fått deg til å velge en annen litt roligere vei. Dagen idag handler om en indre refleksjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du gjør et forsøk på å prøve å aktivisere deg og være med venner idag, men det føles så tomt uten denne personen som du bryr deg så mye om. Du gjør et halvhjertet forsøk på å slappe av og tenke på noe annet. En venn har vist en interesse for deg som er mer enn bare vennskap, men du blir mer irritert enn glad.

Løven 23/7-22/8

Det handler om å være effektiv på formiddagen slik at du kan ta det roligere på ettermiddagen. Det blir en deilig torsdag hvor du fokuserer på nuet og ikke tenker så langt fremover. En beskjed fra en venn får deg til å innse hva det er som mangler i livet ditt akkurat nå.

Jomfruen 23/8-22/9

Det vokser en masse uro under ditt glade ytre akkurat nå og det handler om at du ikke helt har kontroll. Du føler deg tvilsom til mye i livet ditt og du skulle ønske du kunne spørre om råd, men du vet ikke helt hvem du skal prate med.

Vekten 23/9-22/10

Du blir litt overrasket over en situasjon som oppstår idag. Du trodde virkelig ikke at du skulle havne i denne situasjonen og derfor er du helt uforberedt på din egen reaksjon. Iblant er det bra å bli overrasket over seg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du fristes til å tro at alt er som det skal, men innerst inne vet du at ting ikke er så enkelt. Du må prøve å tenke ut alternativer, for slik som du har det nå, kommer ikke til å fungere i lengden. Kvelden byr på en hel del drama.

Skytten 22/11-21/12

Du føler at noe ikke helt er som det skal, men du vet ikke hvor feilen ligger. Det er som om du og en person som du står nære glir lenger og lenger fra hverandre selv om dere burde være lykkelige. Han/hun åpner seg ikke for deg og det gjør deg gal.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet at det du gjør akkurat nå er litt moralsk feil, men du kan ikke la være. Det finnes noe som lokker ved denne personen og du blir glad hver gang dere snakker, skriver eller smser med hverandre. Du prøver å innbille deg selv at det bare er vennskap, men innerst inne vet du at dere begynner å bli litt vel familiære med hverandre.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av denne torsdagen gjør du en mindre aktivitet av noe slag. Det blir en morsom utflukt og litt omveksling for både deg selv og dine nærmeste. Dagen byr på opplevelser och en hel del morsomme og minnerike øyeblikk.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar deg selv i å være sjalu på en annen enn din partner idag. Noen prater om denne personen på en veldig øm måte og det får deg til å se rødt. Du vil ikke at vennen din skal treffe noen andre og bli forelsket, til tross for at du vet at du burde unne han/henne all lykke i verden, Denne personen har blitt veldig viktig for deg.

Powered by Labrador CMS