Dagens Horoskop: Torsdag 4. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar tak i et problem som har med en fritidsinteresse å gjøre og du føler at du faktisk får bukt med dette til tross for at det kreves en hel del oppfinnsomhet fra din side. Kvelden byr på variasjon og mye latter.

Tyren 20/4-20/5

Du kan være både sta og veldig målbevisst når du vil og det er du idag. Du har fullt fokus og kollegene dine beundrer din måte å tenke på. Kvelden byr på planlegging av en fest, middag eller reise.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke den som sier nei til et eventyr derfor blir du ekstra glad når du møter en person som er lik som deg. Han/hun har også en egenskap til å oppdage nye ting og å presse seg selv til det ytterste.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt forsiktig i din kritikk idag, du vil ikke såre kollegene dine samtidig som du vil gjøre denne personen bevist på en alvorlig feil som han/hun har begått. Det er en vanskelig balansegang mellom det å være diplomatisk og å være ærlig.

Løven 23/7-22/8

Det blir en herlig torsdag der du får masse oppmerksomhet og flere fine komplimenter. Akkurat nå er selvtilliten på topp og du føler at du virkelig kan gjøre hva du vil. Når det kommer til kjærlighet, finnes det bare en person for deg akkurat nå, til tross for at du ser ut til å være ganske så flørtete for tiden.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har mistillit til en kollega og det er det god grunn til. Han/hun har vist seg å være falsk tidligere og du har vanskelig for å tro at mennesker kan forandre seg. Du er en person med god hukommelse og du er veldig pragmatisk av naturen.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen byr på masse aktivitet. Det er bra om du er uthvilt ellers kommer du til å være utmattet når kvelden kommer. En rekke tilfeldigheter får deg til å lykkes med noe du har prøvd på mange ganger før, men som du ikke har klart tidligere.

Skorpionen 23/10-21-11

Din kreativitet er på topp, det er også din følsomhet. Du har lett for å ta deg nær av velmenende råd og ta det som kritikk. Månen gjør at du reagerer sterkt på alt som kan oppfattes negativt, uansett om det gjelder hvordan du lager makroner eller gjør jobben din.

Skytten 22/11-21/12

Dagen tar en uventet vending når du plutselig blir involvert i en ganske så omfattende konflikt på jobb. Hvilken side du velge, avhenger av hvilke fordeler du kan vinne. Du kan også velge å holde deg nøytral om du tror det er det beste for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag er det drama på høyt nivå og du har klart å havne midt oppi det. Livet ditt føles kaotisk og du har vanskelig for å fokusere på det du egentlig burde konsentrere deg om, nemlig jobb. Dramaet har med kjærlighet, flørting og lidenskap å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant torsdag. Du får høre ting som gjør deg glad og stolt. På jobb er det stressende, men du er vant til å håndtere stress og lar deg ikke påvirke av det. Kvelden blir underholdende men litt sen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person som har vanskelig for å vite hva du vil, men når du vel har bestemt deg, kan du være like sta som et jordtegn. Nå har du endelig kommet frem til hva det er du vil oppnå og du tenker ikke gi deg før du har det eller den du vil ha.

Powered by Labrador CMS