Dagens Horoskop: Torsdag 30. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganske rolig. Du anstrenger deg ikke så mye i dag, og det blir en pause i en ellers så stressende hverdag. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å påvirke en venn. Han/hun holder på å ta en avgjørende beslutning.

Tyren 20/4-20/5

Du står ved et veiskille akkurat nå og det gjør at du funderer en hel del og ikke er like sosial som du pleier å være. Det ser ut til å handle om et brudd av noe slag. Det kan være et forhold, en bosituasjon eller en jobb. Du har behov for å tenke igjennom denne beslutningen nøye.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne torsdagen prøver du å få til en arbeidsoppgave som virker vanskelig å løse. Det handler om at du ikke er helt fornøyd med det du leverer, men du har samtidig ikke tid til å være altfor pirkete. Kvelden blir koselig og sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ingen lett måte å fortelle din venn at hjertet ditt fremdeles banker for en viss person og at en del av deg aldri kommer til å gi helt slipp på denne personen. Du ser at vennen din har begynt å håpe på noe mer mellom dere, men du vil ikke være annet enn venner.

Løven 23/7-22/8

Du rådfører deg med en bekjent om en investering, og akkurat nå føles det som om du har hatt rett. Du vet hva du vil ha, men du vet også at det kommer til å kreve en hel del jobb for å lykkes. Som flaks er, så er du ikke redd for å slite når du har et mål i sikte.

Jomfruen 23/8-22/9

Du uroer deg en hel del for ulike ting akkurat nå og det kan påvirke din søvn negativt. En påvirkning gjør deg trøttere enn vanlig og det gjør det vanskelig å konsentrere seg på jobb. Kvelden handler om å være ærlig mot familien sin.

Vekten 23/9-22/10

Denne torsdagen venter du på en beskjed som ikke kommer, og det både uroer deg og irriterer deg på en og samme tid. Du vil gjerne vite, i og med at du har ventet så lenge, men visse ting må få ta tid. I løpet av ettermiddagen treffer du en person gjør et sterkt inntrykk på deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å vise seg frem og ikke være feig. Du pleier sjeldent å være så tvilende, men akkurat nå uroer du deg for at du skal velge feil og det gjør deg ubesluttsom. Ettermiddagen kan by på spontan shopping.

Skytten 22/11-21/12

Det gjelder å være fri i din tankemåte og ikke la andre personers fordommer hindre deg fra å være kreativ. I dag jobber du med en person som er litt sær og som gjerne vil gjøre ting på sin måte. Dette hemmer deg fra å våge å teste ut dine villeste ideer.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er i et strålende humør denne torsdagen. Drøm etter drøm holder på å slå inn og akkurat nå føler du at livet er bedre enn noensinne. I løpet av ettermiddagen får du et spørsmål som gjør deg litt satt ut. Kvelden handler om å være åpen for nye ideer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar ting på alvor og det er bra. Ved å regne, tenke og gjøre deg opp en oppfatning, får du mulighet for å virkeliggjøre en flyktig idé du har, til noe mer konkret. Kvelden handler om å forankre ideer med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå er du veldig bekvem av deg, noe som gjør at du begrenser deg for mye. Kanskje du burde prøve å tenke litt mer utenfor dine vante rammer. Du har mulighet for å gjøre noe ekstra, men da gjelder det å ta sjansen når den byr seg.

Powered by Labrador CMS