Dagens Horoskop: Torsdag 30. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske lang og kjedelig avslutning på april for din del. Mye av det du pleier å gjøre er blitt avlyst og du har ikke fantasi eller ork til å finne på noe. Selv om dagen er kjedelig, blir kvelden veldig koselig.

Tyren 20/4-20/5

Det blir ingen vanlig feiring for deg i dag, men du legger istedet mye fokus på å lage god mat med omsorg. Tyren har godt av å lage mat eller å bake. Å bruke tid på kjøkkenet er som terapi for sjelen, hvor du glemmer alle bekymringer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å si det som det er til en venn fordi du ikke vil såre denne personen, men du begynner å bli litt lei av at denne personen er så klengete. Ettermiddagen kan by på en herlig overraskelse.

Krepsen 21/6-22/7

Du har ikke helt fått med deg at du har blitt invitert bort i kveld. Du trodde en viss person var blitt lei deg, men det viser seg at du fremdeles er en av hans/hennes nærmeste venner.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om kjærlighet, om å være den du er og om å våge å vise følelsene dine mer åpenlyst. Akkurat nå blir du fort sjalu og du prøver å få personen det gjelder til å føle på samme måte som du gjør. Dette er ikke en bra måte å takle sjalusi på. Vis omtenksomhet og oppmerksomhet, så skal du se at du vil få en bedre respons.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å gjøre seg klar for ulike aktiviteter. Det blir en bra kveld hvor du koser deg masse, selv om det festlige innslaget savnes. Dagen og fremfor alt kvelden handler om familie og god mat.

Vekten 23/9-22/10

Du har en unnskyldning for nesten alt du gjør for tiden, men det handler først og fremst om at du ikke orker å delta på ulike aktiviteter. Du holder deg helst hjemme og tar det med ro. Det har vært en turbulent periode, så du har behov for å hvile deg litt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du uroer deg så mye over fremtiden at du ikke helt klarer å nyte nuet. Bekymre deg ikke, Skorpionen er som en katt som alltid lander på beina uansett. Kvelden handler om å tilgi og å komme seg videre.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et ganske så dårlig humør akkurat nå. Det handler om at du føler deg urettferdig behandlet og bortglemt. Du må begynne å se din egen innblanding i denne historien. Det er først når du ser din egen og andres oppførsel fra et objektivt syn, at du begynner å forstå.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du ganske mye å gjøre. Du holder et høyt tempo fra start og det finnes en mulighet for at du kan dra ned tempoet litt etter lunsj. Vennene din vil treffes, men du er veldig innstilt på en familiemiddag istedet. Vennene dine kan være veldig overtalende iblant.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne morgenen har du litt å stri med, men så kan du ta deg litt flere friheter. Dagen handler om å avslutte en del mindre prosjekter, men også om å ta det med ro og nyte dagen. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en passivitet i deg som gjør at du ikke helt orker å ta tak i det du burde ta tak i. Det handler mer om relasjoner og om at du ikke er helt fornøyd med den situasjonen du befinner deg i akkurat nå.

Powered by Labrador CMS