Dagens Horoskop: Torsdag 3. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganske intensiv og du føler deg tappet for energi når du kommer hjem på kvelden. Akkurat nå ser ikke livet ditt helt ut som du hadde sett for deg, men alle puslebiter er i ferd med å falle på plass og du innser at du tross alt trives bra som det er akkurat nå.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir veldig intensiv, det er mye du skal rekke og tiden er knapp. Her gjelder det å tenke positivt og ikke uroe deg over at det er så mye å gjøre. Du kommer til å oppdage at du faktisk presterer bedre enn forventet og at du leverer et utmerket resultat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i tvil om hvordan du skal gå videre med et problem. Sjefen din kommer ikke til å gjøre noe med situasjonen og gjør du noe med det, kan det hende sjefen tenker du går bak ryggen hans/hennes. Her gjelder det å velge hva som er viktigst. Relasjonen til sjefen din eller dette problemet.

Krepsen 21/6-22/7

Du vegrer deg for å fortelle en venn hvem du skal møte i dag. Du er redd for at denne personen skal bli sjalu. Du vet at han/hun ikke alltid ser det logiske i ting, og heller tenker med hjertet enn med hodet. Spørsmålet er hvor bra det er for deres forhold at du har hemmeligheter.

Løven 23/7-22/8

Du må faktisk ikke bli sint på kollegaen din for at han/hun dummer seg ut. Kanskje det resulterer i mer jobb for dere begge, men det kunne like så godt ha vært deg som gjorde denne feilen. Kvelden byr på en morsom overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vegrer deg for å presentere en idé du har, fordi den er litt for innviklet. Saken er den at du faktisk har svar på det meste som har med dette prosjektet å gjøre og du har funnet en løsning på hvert problem som kan oppstå, så våg å fortelle om ideen din.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å strukturere jobb og det er kanskje ikke din sterkeste side, men du jobber bra om du har noen som hjelper deg. Kvelden handler om å ta ulike initiativ og å være handlingskraftig.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne torsdagen blir overraskende kreativ og veldig givende på flere ulike måter. Dagen handler om å virkeliggjøre visjoner og å få en kunstnerlig touch på en ganske så hverdagslig oppgave. Kvelden blir sosial og koselig.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke redd for å bruke penger i dag. Det finnes noe du gjerne vil kjøpe, selv om det koster litt mer enn du egentlig har råd til. I løpet av ettermiddagen får du mulighet for å omgås med en person du er veldig tiltrukket av.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen er du fast innstilt på å lykkes med et prosjekt, dette innebærer en lang arbeidsdag hvor du kanskje må ta jobben med hjem om kvelden. I din verden er det bedre å avslutte ting hjemme, enn å gjøre en dårlig jobb fordi du får dårlig tid. I dag merker du at en kollega flørter med deg og det gjør deg både glad og sjenert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du sliter mellom ulike sterke følelser akkurat nå og ingen av beslutningene du står ovenfor er lette å ta. Ettersom du har satt deg selv i denne situasjonen, er det bare du som kan løse dine egne problemer. Du holder partneren din utenfor til du har mer fakta å komme med.

Fiskene 19/2-20/3

Du vurderer å ta kontakt med den personen du tenker på i hemmelighet, men du er litt for blyg, og dessuten vet du at det ikke er spesielt passende. Spørsmålet er om følelsene dine forsvinner når du prøver å gjemme de bort eller om de blir enda mer intense.

Powered by Labrador CMS