Dagens Horoskop: Torsdag 3. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler for din del om å ha rett eller galt. Det finnes en risiko for at du er så innstilt på å ha rett, at du glemmer den egentlige grunnen til hva diskusjonen handlet om. Du må prøve å holde fokus på det som er viktig.

Tyren 20/4-20/5

Du er opptatt av å få orden denne torsdagen. Uansett om du fikser hjemme eller på jobb, sørger du for å rydde og gjøre rent. For deg er det viktig å kunne begynne fra begynnelsen av etter nyttår. Du trenger en ny start både symbolsk og bokstavelig talt i livet ditt.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å være praktisk og det er ikke alltid din sterkeste side. Du vet hvor du skal være når du er effektiv, men akkurat idag har du vanskelig for å fokusere på de riktige tingene. Det finnes en risiko for at du gjør helt feil bare for at du er litt usikker på hva du vil.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av torsdagen prøver du å finne på litt blandede aktiviteter og få med vennegjengen. Krepsen kan være ganske så ressurs-sterk når den vil og det vil du idag. Idag viser du også en uvanlig sterk lojalitet.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke alltid så modig som du vil gi uttrykk for. Innerst inne er du en liten Løveunge som trenger oppmerksomhet og bekreftelse. Idag får du akkurat den bekreftelsen fra en person som betyr veldig mye for deg og det gjør dagen din. Dette trenger du for å styrke din selvfølelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du duger som du er og idag får du virkelig høre det fra flere hold. Det finnes mange personer som beundrer deg og den roen du sprer rundt deg. Jomfruen er stabil og som oftest er det som er ankeret når det blåser vilt rundt deg.

Vekten 23/9-22/10

Du er en person som våger mer enn du gjør akkurat nå. Mars gir deg mot og skaper litt mer selvtillit hos deg. Idag er en bra dag til å knytte nye kontakter og finne nye muligheter både privat og på jobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tak i et problem som har med jobb og deg selv å gjøre. Dette styrker dine relasjoner til kollegene dine og du prøver å komme på fote med sjefene dine igjen. Dette er en bra dag å vise dine talenter på. Det finnes tid til å være kreativ.

Skytten 22/11-21/12

Du har havnet etter på jobb og du har faktisk mulighet til å ta igjen det idag. Det eneste som gjelder er at du motiverer deg selv til å jobbe hardere enn du pleier å gjøre for å komme i kapp. Privat prøver du å finne interessante og helst nye mennesker å omgås med.

Steinbukken 22/12-19/1

Akkurat nå finnes det en blanding av målbevissthet og litt morro i tegnet ditt. Du er fast bestemt på å nå målene dine, men du er også bevisst på at du må kunne slappe av og ha det gøy mellom slagene for å lykkes. Denne dagen koser du med venner og flørter masse med en flørt du har.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar en sak om gangen akkurat nå. Du har innsett at du blir mer ineffektiv om du stresser. I løpet av dagen møter du en person som gir deg litt perspektiv på livet. Denne personens erfaringer får deg til å innse viktigheten av å leve i nuet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig sjarmerende idag. Du vet akkurat hvordan du skal lage orden for å få en viss person til å bli både lett sjenert og glad på en og samme måte. Du elsker å påvirke mennesker, spesielt om det er noen du er tiltrukket av.

Powered by Labrador CMS