Dagens Horoskop: Torsdag 3. Desember

Slik blir din torsdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen tar du tak i noe som du har tenkt på lenge, men som du først nå har innsett at faktisk er noe som er bra for deg i det lange løp. Du har blitt bedre på å tenke fremover, istedet for å bare leve i nuet. Kvelden handler om å ha det gøy.

Tyren 20/4-20/5

Akkurat nå shopper du en hel del. Tyren søker trøst i to ting, luksus og god mat. Akkurat nå tærer vintermørket på deg og det prøver du å kompensere ved å handle både julegaver til andre og å skjemme bort deg selv litt ekstra.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne torsdagen venter overraskende nyheter. Dette er noe som kan sjokkere deg, men som også kan få deg til å tenke deg nøye om når det kommer til karrieren din. Dette vil gjøre hverdagen din annerledes, men dette er også et håp om en lysere framtid.

Krepsen 21/6-22/7

Du står mellom valgets kval. Skal du fortsette å late som ingenting, eller skal du fortelle en viss person at du vet hva han/hun har gjort. Så lenge du ikke sier noe, har du noe du kan ta vennen din på senere, men er det etisk riktig å gjøre.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg litt lurt i dag. Du hadde forventet deg mye mer entusiasme fra sjefen din, men han/hun virker helt likegyldig. Nå lurer du på hvordan du skal kunne vise denne personen hvor mye du har anstrengt deg og at du faktisk fortjener å få skryt.

Jomfruen 23/8-22/9

Iblant går alt så smidig, og i dag er en slik dag hvor alt går på skinner. Det blir en bra torsdag der du får mye gjort og allikevel har energi når du kommer hjem om kvelden. Kvelden handler om hemmeligheter.

Vekten 23/9-22/10

Det er en grunn til at du ikke er helt åpen mot en venn. Du har blitt sviktet før og har derfor vanskelig for å stole på han/hun igjen. Dette er et problem som på sett og vis kan ødelegge for dere begge. Kvelden handler om å se fremover.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant og varierende torsdag som handler om personlig utvikling, og om å våge å møte sine redsler. Du har visse ting på jobb som du unngår fordi du er så dårlig på det, men i dag kommer du ikke unna og du innser at du faktisk er bedre enn du trodde.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra torsdag som gir deg masse positiv energi før helgen. Du får feedback på en jobb du har gjort, og til din store overraskelse er sjefen din mer enn fornøyd med deg. Kvelden handler om nærhet og varme.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen prøver du å fokusere på ting som har med jobb å gjøre, men det er vanskelig ettersom tankene dine er et helt annet sted. Det ser ut til å være en spesiell person som finnes i tankene dine og forstyrrer deg på en positiv måte. Kvelden blir morsom og leken.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å gjøre på jobb akkurat nå og det gjelder å få ting gjort uten å stresse, ellers kommer ikke energien til å vare hele dagen. Kvelden handler om en idrett eller fysisk utfordring av noe salg.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar små steg i riktig retning og det er lenge siden du var så positiv som du er nå. Du har energi og en masse vilje til å komme opp med nye og spennende ting på jobb. Kvelden handler om å stole på noen som står deg nær. Her gjelder det å kunne slippe taket.

Powered by Labrador CMS