Dagens Horoskop: Torsdag 29. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om en personlig utfordring som har med en gammel redsel å gjøre. Ved å tørre å gjøre dette, blir du litt sterkere og du vil føle deg sikrere innen et område du tidligere har vært litt redd.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å gå videre og å legge det gamle bak seg. Det blir en tung og givende dag på mange måter. Kvelden handler om familien og eventuelle reiseplaner dere har sammen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du utfordrer deg selv til å våge å si ifra til en person du har veldig respekt for. Du har full forståelse for at mennesker kan gjør feil. Selv om dette er et menneske du syns er både skremmende og autoritær.

Krepsen 21/6-22/7

Du har innsett at du nok en gang har begått en feil. En venn går igjennom en sorg og du har helt gått glipp av dette. Istedet for å trøste, har du ignorert denne personen fordi du har hatt så mye annet å gjøre. Nå vet du ikke hvordan du skal be om unnskyldning.

Løven 23/7-22/8

Du har en del ting du må ta tak i innen du tar fri for dagen. Det handler om gjøremål som du helt enkelt ikke kan ligge etter med. For øvrig blir det en oppløftende torsdag. Kvelden kan by på en spesiell overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en intensiv, men ganske koselig torsdag der du får mye gjort. Akkurat nå er du inne i en produktiv periode der det hverken skal stå på energi eller ideer. Kvelden bruker du på en hobby du har.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra torsdag der du i all hovedsak prøver å være fokusert på jobb. Du legger bort alle dine private problemer og konsentrerer deg om det du har for hendene. Et kompliment fra en kollega forgyller dagen din.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har ingen problemer med dårlig vær, du sørger bare for å kle deg etter behov. Det viktige for deg denne torsdagen er å kunne tilbringe så mye tid som mulig utendørs. Kvelden handler om å ta igjen tapt tid med en venn.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du ikke burde sladre, men det ryktet du har hørt i dag, er for bra til å ikke ta videre. Du føler deg litt falsk som fortsetter å spre det du har hørt. Kvelden handler om en oppvåkning for din del.

Steinbukken 22/12-19/1

Du blir skuffet over en venn som ikke finnes der for deg når du har behov for han/henne. Du er en langsint person og en feil av dette slaget har du vanskelig for å tilgi, uansett hvor mange unnskyldninger du får. For øvrig blir det en harmonisk torsdag. Kvelden byr på en del drama.

Vannmannen 20/1-18/2

Du løper mye rundt på jobb akkurat nå og har mer enn nok å gjøre. Du vet at slik som situasjonen ser ut nå, er det vanskelig å ha større sammenkomster, så du får helt enkelt anpasse deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke i humør for sladder akkurat nå. Du vil bare ta det med ro og fokusere på det positive i livet ditt. Når en venn allikevel begynner å snakke om løse rykter blir du irritert på denne personen for at den ikke vil holde munn om ting som han/hun ikke har noe med.

Powered by Labrador CMS