Dagens Horoskop: Torsdag 29. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes muligheter for å binde sammen en gruppe på arbeidsplassen, slik at den fungerer litt bedre. Aldri undervurder dine egenskaper som leder. I løpet av ettermiddagen får du tid å bruke på en hobby.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir litt stressende ettersom det er mye du vil rekke og tiden er så knapp. Her er det struktur som gjelder. Prøv å holde et jevnt tempo hele dagen og skriv opp ting som er viktig å huske på. Kvelden blir koselig, men litt sen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å si nei til en venn som ber deg om en tjeneste, til tross for at du vet at det kommer til å ta både tid og krefter fra andre viktige ting du har på gang. Problemet med vennen din er at han/hun aldri tenker på hva det er han/hun egentlig ber om.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en person som du savner veldig mye og hvor mye du enn prøver å finne tid til denne personen, så er det umulig for han/hun er alltid opptatt. Prøv å holde kontakt via telefon istedet. Denne personen kommer til å høre av seg når han/hun får mulighet til det.

Løven 23/7-22/8

Du har så mye å si til en person, men når dere vel sees så får du ikke sagt noen ting. Du blir blyg og rar fordi dere har kjent hverandre så lenge. Det er ikke riktig å ytre tanker og meninger om man føler seg usikker, vent heller til et tidspunkt som føles mer riktig.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er ganske så krevende på jobb akkurat nå og du føler at du har vanskelig for å holde det tempoet sjefen forventer seg av deg. Du prøver å si ifra, men da blir du bare møtt med argumenter om at du er lat. Prøv heller å ta klagen din til en sjef høyere oppe.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver å komme deg unna et kjedelig gjøremål, men får dårlig samvittighet når det går utover en kollega istedet. Du vet at han/hun tar på seg dette for din skyld og du tenker derfor ut en måte å vise hvor takknemlig du er på.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen idag blir en balansegang. Akkurat nå er det mange sterke følelser knyttet til jobb og du havner midt i konflikten hvor begge sider vil at du skal ta deres parti. Idag støter du på en liknende konflikt mellom to kolleger og da gjelder det å være diplomatisk, men bestemt. Dette er ikke din kamp.

Skytten 22/11-21/12

Du kjenner at kravene til deg selv på jobb trappes opp i løpet av uka, og det gjør deg irritert. Du syne det burde holde at man gjør sitt beste, men du har innsett at ditt beste ikke er bra nok for sjefen din. Han/hun vil at du skal anstrenge deg mer, slik at du når nye høyder.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen innser du at du har havnet i en gruppe med mye bra mennesker og du innser hvor viktig denne gruppa er for deg. Vanligvis liker Steinbukker å jobbe alene, men du føler at du vokser og utvikles i denne gruppa, takket være alle deres ulikheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne torsdagen prøver du å avslutte et prosjekt som har en tendens til å hale ut tiden din. Både kollegaene dine og sjefen din blir irritert over at det ene problemet etter det andre dukker opp, men du prøver å se situasjonen litt mer pragmatisk. Om du klarer å holde alle problemene i sjakk, kommer resten til å flyte smidig.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant dag hvor du innser at du faktisk ikke sitter på alle svarene, og at visse kolleger er smartere og mer drevne enn hva du er. Ditt vinnerinstinkt våkner til liv og plutselig vil du vise hva du er god for.

Powered by Labrador CMS