Dagens Horoskop: Torsdag 29. April

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir ganske rolig, og du innser plutselig at du ligger godt an. Du blir litt overrasket ettersom du vanligvis ikke har så god kontroll på situasjonen som du har akkurat nå. I løpet av ettermiddagen får du høre et rykte som vekker din nysgjerrighet.

Tyren 20/4-20/5

Du trekker deg unna en person som tenderer å gå deg på nervene. Denne personen er snill, men samtidig veldig krevende. Du kjenner at du ikke orker denne typen engasjement akkurat nå. Kvelden blir overraskende lett.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en bra torsdag der fokus ligger på å begynne å avslutte uken før helgen. I morgen vil du ikke stresse, og heller gå tidligere om mulig. Kvelden byr på flere morsomme aktiviteter.

Krepsen 21/6-22/7

I dag sørger du for å legge planer for helgen. Det kan være en liten fest, middag eller bare besøk av venner. Det er en stund siden dere hadde tid til å møtes, så nå lengter du virkelig etter denne helgen.

Løven 23/7-22/8

Dersom du er forelsket er dette din dag. Du nyter virkelig å omgås mennesker, og du er sjarmerende mot både fremmede, kolleger, og fremfor alt mot den personen som står ditt hjerte nærmest. I dag viser du hvor romantisk en Løve kan være.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt mistenksom mot en kollega som vanligvis er ganske kort i tonen, men som plutselig er varm og veldig interessert i å omgås deg. Selv om du er smigret over denne oppmerksomheten, så stoler du ikke helt på det hele.

Vekten 23/9-22/10

I dag reagerer du sterkt på noe en kollega sier. Det handler mer om et tonefall, enn om hva som faktisk sies. Du innser at denne personen ikke liker deg, og du har ingen aning om hvorfor.

Skorpionen 23/10-21-11

En kollega oppfører seg litt annerledes på jobb, og du mistenker at det har noe å gjøre med denne personens privatliv. Du er litt for forsiktig til å spørre rett ut, men du prøver å fiske når dere er på tomannshånd.

Skytten 22/11-21/12

I dag havner du midt mellom to venner som ikke klarer å bli enige. Du blir sint og frustrert når de prøver å få deg til å ta parti. Vanligvis har du ingen problemer med å ta stilling til noe, men dette er to personer som du virkelig bryr deg om.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å være aktiv og presse seg til det ytterste. Det blir en bra og intensiv dag, og en enda bedre kveld. Du hører sladder som gjør deg målløs. Dette er noe du aldri trodde at denne personen var kapabel til. Det viser seg at han/hun har mer humor enn du trodde.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å se fremover. Du har så mange planer i hodet akkurat nå, at familien din blir forvirret av alle dine idéer. Det handler egentlig om at du lufter tanker uten filter, og vil se hvilken reaksjon de ulike tankene får.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du deg på noe som du vanligvis ikke gjør. Dette prosjektet krever en viss presisjon, snarere enn kreativitet. For deg er det en utfordring at du ikke kan uttrykke deg som du vil, og bare må holde deg innenfor gitte rammer. Kvelden handler om følelser.

Powered by Labrador CMS