Dagens Horoskop: Torsdag 28. November

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar dagen litt som den kommer. Akkurat nå vil du ikke stresse, og ser verdien i å holde et behagelig tempo både på jobb og privat. En diskusjon om en utgift kan bli ganske så opphetet. Her gjelder det å ha en objektiv innstilling.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir litt stressende, men den blir allikevel morsom. Gode nyheter forgyller dagen på mer enn en måte. I løpet av dagen passer du på å flørte litt med en person du synes er attraktiv, men du gjør det på en diskret måte siden du ikke vet om følelsene er gjensidige.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdagen handler om moral og etikk, du gjør noe du vet at egentlig ikke er riktig, men fristelsen er for stor til å si nei. Etterpå angrer du deg, men da er det for sent. Prøv å ikke tenke for mye over dette. Alle gjør feil og tar dårlige valg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du en sjanse du bør takke ja til. Her gjelder det å våge og ikke feige ut, selv om det kan virke litt skremmende og uvant. Du kan mer enn du aner om du bare våger å være deg selv. Kvelden handler om en aktivitet du elsker.

Løven 23/7-22/8

Du blir lett irritert i dag, så det gjelder å prøve å telle til ti innen du åpner opp munnen, ellers kan det lett komme ut ord du ikke mener. Det er en kombinasjon av mars og pluto som gjør deg så følsom.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne torsdagen er du veldig effektiv. Du har flyt i det meste du gjør og det resulterer i en riktig bra og harmonisk arbeidsdag. På ettermiddagen venter litt uvanlige nyheter. Om du bare tar deg tid til å dvele over dette, kommer du til å innse at dette faktisk er bra nyheter for deg.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av morgentimene har du vanskelig for å fokusere. Det er mye som opptar tankene dine og det meste har ikke med jobb å gjøre. Etter lunsj fokuserer du mer på nuet og mindre på framtiden. Kvelden blir koselig, men altfor sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar en dag om gangen akkurat nå. Du bar bestemt deg for at det er enklere å ikke stresse deg opp ved å tenke på ting som uroer deg for mye og som du ikke kan påvirke. Kvelden blir koselig og veldig sosial.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå omgås du mye med ulike typer mennesker. Du synes det er gøy med ulike kulturer, aldre og erfaringer. Du legger mye tid i de sosiale bitene i livet ditt, noe som gjør at du ikke fokuserer like mye på karrieren din.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir morsom, inspirerende og annerledes. Du nyter virkelig denne dagen, både når det gjelder jobb og det private. I løpet av kvelden får du et fint kompliment som virkelig varmer hjertet ditt. Du føler at det finnes mennesker rundt deg som støtter deg og som alltid er på din side.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir sint på en kollega som har vanskelig for å skille arbeidsliv og privatliv. Han/hun blir lett for personlig og innser ikke hvor grensene går. Du har ved flere anledninger prøvd å forklare at du vil ha en viss distanse til dine kolleger, men han/hun forstår ikke hvorfor.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet hvordan du skal ordlegge deg for å få tilbudet ditt til å høres så fristende ut som overhodet mulig. Du har innsett at du har det meste å vinne på å være både diplomatisk, selgende og sjarmerende på en og samme gang. Kvelden byr på fysisk trening av noe slag.

Powered by Labrador CMS