Dagens Horoskop: Torsdag 28. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske rolig torsdag selv om det er en del å gjøre på jobb. Du vet hvordan du skal legge opp jobb for at det skal bli effektivt. I løpet av dagen får du et spørsmål som har med en fest eller et event å gjøre, du blir smigret men usikker på hva du skal svare.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del ting du vil ta opp med en sjef, men du innser at det ikke er helt tilfellet akkurat nå. Du velger å avvente til et bedre tidspunkt. Idag får du et koselig kompliment som får deg til å føle deg attraktiv.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir et problem når du ikke får det som du vil idag. Du er irritert på en person du ikke synes engasjerer seg ordentlig på jobb, og som gjør en masse private ting på jobb. På kvelden får du interessante opplysninger av en bekjent.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en vilje til å ville forandre og forbedre i horoskopet ditt akkurat nå. Du har innsett hva det er som er viktig for deg og du innser også at det kommer til å kreves en viss type anstrengelser fra din side.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en del spørsmål du gjerne vil ha svaret på, men som du ikke tør stille. Spør deg selv hva du har å vinne og hva du risikerer å tape ved å stille disse spørsmålene. Iblant kan det være verdt sjansen, men iblant er det bedre å la ting ligge.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes mye å fundere over denne torsdagen. Du trenger ikke finne svaret på alt med en gang, iblant er det bedre å la ting få vokse frem over lengre tid. Denne beslutningen haster ikke på noen måte, så funder gjerne både en og to ganger til.

Vekten 23/9-22/10

Torsdagen handler om at du er stolt over noe du har gjort og det har du all rett til å være, du har prestert veldig bra. Dessverre finnes det kolleger som ikke helt kan tolerere andre personers fremgang og du bør regne med en del sure blikk fra deres hold.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen idag handler om de små gledene i hverdagen. Du bygger langsomt opp forventningene for den kommende helgen. Det finnes en hel del som du ser frem til akkurat nå og helgen blir bare første av mange morsomme hendelser fremover.

Skytten 22/11-21/12

Dagen idag blir harmonisk og koselig, selv om det ikke skjer så mye. Du føler deg tilfreds med livet og du trives både med ditt sosiale liv og på jobb. På kvelden prater du mye med en venn om noe som irriterer deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag føler du deg uvanlig positiv. Det har vært ganske mye både privat og på jobb den siste tiden, men nå begynner du å få et bedre helhetsbilde og du kan fokusere på riktige ting igjen. Når det gjelder kjærligheten, så er den nærmere enn du tror.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er stresset over å ikke rekke alt du må gjøre idag. Det er så mye du trenger å få gjort, du vet bare ikke helt hvor du skal begynne. Idag får du et verdifullt råd fra en kollega.

Fiskene 19/2-20/3

Du risikerer en hel del nå ved å ikke være ærlig. Når sannheten komme frem, kommer livet ditt til å bli mye mer komplisert. Det handler ikke om at du lyver, det handler om at du ikke forteller dine nærmeste venner hva du egentlig føler.

Powered by Labrador CMS