Dagens Horoskop: Torsdag 28. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet du ikke kan gjøre som du har gjort den siste tiden, men du er mer fristet til å gå mot reglene enn å høre på din dårlige samvittighet. Som Vær er du litt av en revolusjonær og du hater når noen sier til deg hva du kan og ikke kan gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en rolig, men allikevel koselig torsdag der du fokuserer på å gjøre en ting om gangen. Dagen handler om å bare være og å ikke bli urolig hvis ting ikke går din vei.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne torsdagen går med til å få visse ting ferdig og det går bra helt frem til du kommer på noe du har glemt, og da må du virkelig steppe opp tempoet for å rekke alt du skal.

Krepsen 21/6-22/7

Du bør være ærlig mot en viss person. Han/hun fortjener virkelig å få vite dette om deg, men du er stolt og vil ikke vise hva du føler åpenlyst. Iblant kan sårbarhet være veien til å ta neste steg inn i en relasjon.

Løven 23/7-22/8

Prøv å fokuser på ting som betyr noe for deg i dag. Du har nesten mistet en person du virkelig bryr deg om bare fordi du er for stolt til å ta første steget.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra torsdag som handler om å være aktiv. Du våger mer akkurat nå og du skjemmer bort arbeidsgiveren din med bra og gjennomtenkte forslag. I løpet av dagen får du skryt for den innsatsen du har gjort de siste ukene.

Vekten 23/9-22/10

Denne torsdagen prøver du å sjonglere mellom flere arbeidsoppgaver samtidig, men du har litt for mange tanker som surrer rundt oppi hodet ditt. Du har vanskelig for å fokusere og da blir det lett at du glemmer viktige ting.

Skorpionen 23/10-21-11

Du bør være litt mer på hugget om du skal lykkes med planene dine for den kommende helgen. Hele dagen har gått med til å planlegge hvordan du skal legge frem saken din, men når det vel kommer til stykket, er det ikke like lett som du hadde håpet på.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og utviklende torsdag der du rekker en del ting, spesielt på jobb. Akkurat nå ligger du etter med en del oppgaver, så det er bra om du endelig lykkes med å få opp tempoet litt.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen har du flere ting du skal rekke, så dagen blir ganske stressende. Det viktigste er å be om hjelp om du ikke rekker alt du skal. En hemmelig beundrer tar plutselig kontakt med deg, noe som gjør deg litt overrasket.

Vannmannen 20/1-18/2

Du må gjerne vise hvem som bestemmer, men om du tar i for mye kan det hende du skremmer bort den personen du vil imponere. I løpet av dagen får du sjansen til å teste ut nye ideer og se om de fungerer like bra som i teorien.

Fiskene 19/2-20/3

Du bør være litt mer oppmerksom når det gjelder din venns følelser. Slik det er nå, merker du ikke om denne personen er nedfor eller har behov for oppmuntring. Selv om dere ikke omgås direkte, finnes denne personen i vennekretsen din og derfor vekker dette en del følelser i deg.

Powered by Labrador CMS