Dagens Horoskop Torsdag 28. Juli

Slik blir din torsdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har nye måter å møte gamle utfordringer på og det merkes ikke minst i dag da du pusher grenser på en helt ny måte. Det blir en dag som virkelig utvikler og får deg til å tenke nytt og annerledes. Kvelden handler om gode vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Du er gjerne utendørs så mye som mulig denne torsdagen. Det blir en bra og annerledes dag der du må være både fleksibel og ubøyelig på en og samme tid. Kvelden handler om familien og om å nyte litt ekstra av sommeren.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes liv og røre i horoskopet ditt denne torsdagen, noe som tyder på at du har ekstra mye energi akkurat nå. Det skjer mye i livet ditt. Det meste er bra, men det finnes også hendelser som kan være tøffe og da er det bra at du har ork til å bearbeide de.

Krepsen 21/6-22/7

Denne torsdagen tar du motet til deg og nærmer deg en person som trigger din nysgjerrighet og vekker din interesse. Krepsen er vanligvis ikke så god på å ta første initiativ, men i dag føler du at du har flaksen med deg, når du plutselig løper på en viss person ved en ren tilfeldighet.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en fleksibilitet i tegnet ditt akkurat nå, og du klarer lett å omstille deg når planene blir endret i siste sekund. Du er så på hugget akkurat nå, og lar ingen sjanser gå til spille.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag endrer du mening når det kommer til et spørsmål du har vært fast bestemt på å holde ved. Du har innsett at du ikke har vært oppdatert på all fakta og du innrømmer gladelig at du har tatt feil. Om kvelden står morsomheter på menyen.

Vekten 23/9-22/10

I dag finner du inspirasjon i alt rundt deg og det gjør at denne torsdagen blir veldig kreativ. Du søker det nye og det som er annerledes for å forbedre og forandre hverdagen din. På kvelden møter du interessante mennesker som får deg til å tenke.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har funnet en ny måte å takle et gammelt problem på, men det ser ut til å forverre heller enn å forenkle ting. Du har lært deg at det alltid finnes en måte å takle problemene dine på, men i dag finner du ikke den løsningen du søker etter.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen har du en hel del å gjøre, men om du bara legger opp dagen din riktig, kommer alt til å gå veldig smidig. Det finnes en risiko for at det oppstår en konflikt i familien eller vennekretsen din denne dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om fornuft og om å gjøre det som føles rett. Visse situasjoner kan være vanskelige å tolke, men akkurat nå påvirkes du av Månen som styrker intuisjonen din, så stol på den. Kvelden byr på en overraskende samtale, sms eller besøk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å si ifra til en ung venn eller slektning. Du tror du er bestemt, men i selve utførelsen er du nok tvert om. Det er bare å innse at denne personen kjenner til dine svakheter. Forøvrig blir det en produktiv og morsom torsdag.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å finne nye måter å anpasse deg på. Fisken er en mester i å blende inn overalt, men den siste tiden har du hatt vanskeligheter med å passe inn i en ny gruppe. Dette er en så sammensveiset gjeng at ikke en gang sjarmen din biter på de.

Powered by Labrador CMS