Dagens Horoskop: Torsdag 27. Mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag får du høre et rykte om en kollega som har sagt opp eller byttet retning. Du blir skuffet fordi du hadde håpet at dere kunne bli bedre kjent. Kvelden handler om løfter.

Tyren 20/4-20/5

Du lurer på masse i dag, og får også svar på mange av dine spørsmål. Det blir en interessant og lærerik dag, men den blir også full av positive overraskelser. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag diskuterer du med noen som står deg nære. Det kan være en kollega eller en venn. Dere har ikke samme synspunkt når det gjelder personlig utvikling. Kvelden blir annerledes og byr på en utfordring.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du kjøpe noe som koster for mye, men som du likevel vil unne deg. Det handler om at du egentlig har planlagt dette kjøpet, men at en uforutsett utgift har kommet i veien for dine planer. Kvelden blir herlig og sosial.

Løven 23/7-22/8

I løpet dagen tar du tak i noe du synes er slitsomt, men som du likevel må få gjort. Det blir en ganske intensiv start på dagen, men etter lunsj begynner du å få kontroll og du kan senke tempo.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag får du hjelp av en person som beundrer deg, og som vil lære deg å kjenne bedre. Det kan være en kollega eller en bekjent. Bruk denne muligheten for å se om du klikker med denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å tenke praktisk, noe som ikke alltid er din sterke side. Du vil gjerne spille på dine kunstneriske kvaliteter, men i dag skal du jobbe effektivt uten å legge for mye tid på det estetiske, noe som irriterer deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har mye rom til å tenke fritt i dag, og det setter du pris på. Det er ikke alltid du kan eller vil holde deg innenfor de gitte rammene, så derfor setter du ekstra stor pris på denne friheten, spesielt på jobben.

Skytten 22/11-21/12

I dag stilles du til veggs, og det er vanskelig for deg å akseptere. Du synes at denne personen burde stå på din side, uansett hva. Dessverre er ikke livet så enkelt. Denne personen har minst like sterke meninger som du selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om en siste utfordring for uken. Du presser deg selv hardt, men du gjør det mest for å nyte mer når helgen kommer. Du har innsett verdien av å ligge et steg foran. Kvelden blir intensiv.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er så mye som skal skje denne torsdagen at du nesten ikke vet hvordan du skal rekke alt. Det handler ikke bare om jobb, men også noen private ting som må bli ferdig i tide. Kvelden blir interessant og utviklende.

Fiskene 19/2-20/3

Du har blitt liggende etter med flere ting, så nå gjelder det å legge opp arbeidet på en god måte slik at du rekker så mye som mulig. I dag går du gjerne en tur med en venn eller bruker kvelden til en hobby. Du trenger en pause fra hverdagen.

Powered by Labrador CMS