Dagens Horoskop: Torsdag 27. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag tar du tak i små ting som krever finmotorikk, noe som ikke er en av dine største talenter. Med andre ord kan du regne med å bli litt amper idag, så bare pass på at du ikke bråker med feil personer.

Tyren 20/4-20/5

Det finnes en hel del å gjøre idag, men om du bare holder deg til den opprinnelige planen og ikke uroer deg for mye, kommer dette til å gå bra. I løpet av kvelden må du bli klar med et prosjekt innen du kan legge deg og det kan bli ganske så sent.

Tvillingene 21/5-20/6

Du oppfører deg som en kongelig denne torsdagen. Om du jobber så blir du dagens narr og tuller med alt og alle. Det er humoren din som får mennesker til å ha det bra. I løpet av ettermiddagen gir du deg i vei på et lite eventyr. Du tester noe som ligger utenfor din komfortsone.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå føler du litt panikk, du har ikke rukket å bruke så mye tid som du kunne ønske med en person, og nå skal han/hun reise bort for en stund. Du vil gjerne få sagt en del ting innen dere skilles, men han/hun ser ut til å være veldig opptatt idag. Om du føler det er viktig, så dra hjem til denne personen.

Løven 23/7-22/8

Du er utrolig glad idag uten at du vet helt hvorfor. Det kan handle om at du omgås med en person som alltid får deg til å se litt lysere på livet . I løpet av dagen får du et nesten umulig oppdrag fra en sjef, så du blir veldig stolt når du klarer det.

Jomfruen 23/8-22/9

Det gjør ingenting at du tviler, man må få lov til å være litt urolig iblant, det viktigste er at du faktisk bestemmer deg innen dagen er omme. Det handler om flere ulike valg og om å være trygg på den beslutningen som taes.

Vekten 23/9-22/10

Du er skeptisk, men blir overbevist idag. Vennen din sin idé ser ut til å være helt gal, men når du tenker etter så finnes det noe helt genialt med denne galskapen også. Du innser at om ideen kan fungere, så kommer du til å spare både tid og en masse penger.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir som det blir med en avtale. Du visste allerede fra begynnelsen av at det var høyst usikkert om det skulle fungere og nå får du dine mistanker bekreftet. I løpet av dagen møter du en person som gir deg en hel del oppmerksomhet og det synes du er både gøy og litt skremmende på en og samme tid.

Skytten 22/11-21/12

Du innser at om du sier nei til en venn sånn i siste liten, så har du brent dine broer en gang for alle. Det har vært litt vel mange kansellerte kvelder og dårlige unnskyldninger, så det er bare å bite tennene sammen om det faktisk er noen andre du heller vil være sammen med.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag blir stressende, men interessant. Du forbereder en reise av noe slag og det er mye som skal med. Dagen blir givende og litt rar. Du får en overraskelse på ettermiddagen når en venn plutselig bekjenner en hemmelighet som han/hun har gått og bært på en stund.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir stresset over hele situasjonen akkurat nå, men du prøver å holde en god mine. Det handler om at du vet at du må prøve å styre et prosjekt samtidig som du står med den ene foten i ferien og derfor har vanskelig for å fokusere på hverdagslige problemer.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke så lite irritert på en person som virkelig ikke har noen grenser i deres relasjon. Han/hun hopper om du sier hopp og er ikke redd for å vise hvor sterke følelser han/hun har for deg. Sett fra ditt perspektiv blir det litt mye og du lurer på om det er dette du vil ha.

Powered by Labrador CMS