Dagens Horoskop: Torsdag 27. Februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en harmonisk torsdag som handler om deg og dine behov. Om du er på jobb, velger du gjerne oppgaver du synes er morsomme og utsetter de kjedelige tingene til neste uke. Kvelden blir underholdende og stimulerende.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir ganske så bra. Du jobber litt i din egen verden akkurat nå, men du trives med å være alene og tenke. I løpet av ettermiddagen får du morsomme nyheter som har med en slektning eller venn å gjøre. Kvelden blir koselig, men litt for sen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar ikke vennen din på alvor når han/hun sier noe ille til deg. Denne personen har kommet med lignende utsagn før. Kanskje burde du snakke med vennen din før du dømmer han/hun for hardt.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom og går fort. Du fokuserer på ting som interesserer deg, uansett om du har fri eller jobber. I løpet av dagen prøver du nok en gang å få kontakt med en venn, men han/hun svarer bare vagt og det gjør deg litt urolig.

Løven 23/7-22/8

Du nyter torsdagen til det fulle, spesielt om du har fri. Det eneste som savnes i dag, er en person og tankene dine går stadig til denne personen. I løpet av ettermiddagen får du en sms som gjør deg ekstra glad.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ulike måter å legge opp jobb på i dag og du velger det som du anser som mest effektiv. For deg er det viktig å ligge bra ann innen fredag, slik at du slipper å stresse i morgen. Kvelden handler om helsen din, det kan være snakk om trening eller en lang gåtur etter jobb.

Vekten 23/9-22/10

Du får sjeldent høre så mye sladder som du får akkurat nå og det er både underholdende og litt skremmende på en og samme tid. Om kollegene dine prater så mye bak hverandres rygg, tenk hva de sier om deg når du ikke er der.

Skorpionen 23/10-21-11

Du setter spørsmålstegn ved sjefen din i dag, når denne personen bestemmer seg for å prioritere helt feil sett fra ditt ståsted. Det er bra om du er tydelig mot sjefen din og forklarer for denne personen hvorfor du synes hans/hennes beslutning er feil.

Skytten 22/11-21/12

Dagen i dag passer bra til shopping og til å freshe opp deg selv litt. Om du jobber, kan et spontanbesøk i din favorittbutikk få uventede konsekvenser. Ettermiddagen handler om ulike oppdrag som må avsluttes innen du kan ta helg.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir bra på flere områder. Du pusler med ulike prosjekter både når det gjelder jobb og privat. Akkurat nå så er det veldig rolig i livet ditt og du suger til deg den energien du får når du gjør ting som du synes er morsomt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du utfordrer deg selv denne torsdagen. Det finnes noe du vil få gjort og noe som du må få gjort og begge deler krever både tid og tålmodighet fra din side. Akkurat nå har du mer energi enn vanlig og da skjer det ting.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å være sosial, selv om du kanskje ikke vil det. Akkurat nå trives du ganske bra alene, men akkurat i dag har du en masse sosiale aktiviteter på agendaen. Til tross for din vilje til å være ensom, blir dagen veldig koselig.

Powered by Labrador CMS