Dagens Horoskop: Torsdag 27. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om viljen til å prestere og om å ta initiativ, selv om du blir nødt til å jobbe selvstendig. I dag settes mye av din selvdisiplin på prøve og det gjelder å ikke la seg distrahere av andre ting enn jobb. Kvelden blir koselig og sosial.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen prøver du å tenke praktisk og hjelpe kollegene dine med å komme i gang med et ganske så omfattende prosjekt. Det blir en stressende og ganske så krevende dag der du må hoppe frem og tilbake mellom ulike oppgaver.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er ikke alltid så enkelt å løfte frem meningene sine i en offentlig sammenheng. Når du prater åpent om hva du mener, finnes det en risiko for at du blir snakket i mot. Dette er en nyttig utfordring for deg.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en hel del baksnakking i din vennekrets og du står for en del av sladringen. Gå inn i deg selv og tenk over oppførselen din. Er det et slikt menneske du vil være? Du vet at du er bedre enn dette, men det er så lett å bli dratt med.

Løven 23/7-22/8

Du får faktiskt skylle på deg selv i dag. Du sier eller gjør noe veldig lite gjennomtenkt og det resulterer i at ting eskalerer. Om du ikke vil ha en masse private diskusjoner som innebærer en masse følelser og sinne, bør du være påpasselig med å tenke før du snakker.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant og utfordrende torsdag der du virkelig får teste ut hvor grensene dine går. Du pleier å være tålmodig, men når det gjelder en viss kollega, så er lunta litt kortere enn vanlig. Denne personen trigger noen ømme punkter hos deg.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir morsom og kreativ. Du får uttrykke deg på en kunstnerlig måte, noe du trives med. Du liker å imponere mennesker med talentet ditt, spesielt når du kan kombinere den med produktivitet på jobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handler om å vise empati og prøve å sette seg inn i en kollegas situasjon. Du synes denne personen er litt vel engstelig, men ha forståelse for at andre kan føle det på en annen måte enn deg. I løpet av dagen kan en alvorlig samtale med en sjef få deg til å vurdere en videreutdannelse av noe slag.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt småsur i dag og det hjelper knapt på humøret at vennen din oppfører seg såpass nonsjalant. Du vet at han/hun vil imponere vennene sine, men du synes denne personen gjør det på en dårlig måte og det går utover dere begge.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir morsom og variert. Du har en del å gjøre både på morgenen og kvelden, men ettermiddagen ser ganske så stappa ut. Sørg for å ta en pause når du kan. Har du mulighet, bør du ta en gåtur og prøve å hente litt energi utendørs. Kvelden byr på en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prater med en sjef i dag og innser at hans/hennes forventninger til deg er litt vel høye. Selv om du liker en utfordring, bør du kanskje innse at du har tatt deg litt vel mye vann over hodet.

Fiskene 19/2-20/3

Du pratar med et familiemedlem om å forandre noe hjemme eller på jobb. Du har vært litt misfornøyd med ting og nå vil du prøve å gjøre noe med situasjonen, istedenfor å gå rundt å være irritert. Kvelden blir livlig og sosial.

Powered by Labrador CMS