Dagens Horoskop: Torsdag 26. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om å være forberedt på å jobbe hardt for å få det som du vil. Det gjelder å vise at du er en kraft å regne med og at du har en stemme som høres. Du får støtte fra en venn som kanskje ikke sier så mye, men som støtter deg gjennom hele dagen.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir litt forvirrende ettersom den ikke følger samme mønster som torsdager pleier å gjøre. Her gjelder det å være så effektiv som mulig på formiddagen, for etter lunsj får du ikke så mye å gjøre. Litt morsom sladder lysner opp dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig irritert på en kollega som alltid kommer for sent. Hverken muntlige advarsler eller andre former for varsler ser ut til å fungere på denne personen. Kvelden handler om å vise en slektning litt ekstra hensyn.

Krepsen 21/6-22/7

Du er lei din venns unnskyldninger og mistenker at han/hun unngår deg av en grunn. Det er egentlig bare å ta tyren ved hornene og spørre denne personen direkte ut om hva det er som er feil. Han/hun er for glad i deg til å lyve for deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir morsom og utfordrende. Du får teste grenser i en ny sammenheng og det blir både en nyttig lekse og en morsom erfaring. Kvelden handler om en hobby av noe slag. Du har behov for variasjon på jobb.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en morsom og lærerik torsdag hvor du virkelig får flere utfordringer å bite tennene i. Her gjelder det å øke forståelsen for dine kollegers arbeid og det gjør du best ved å ta på deg deres oppgaver.

Vekten 23/9-22/10

Du er interessert i en person, men litt for blyg til å ta kontakt med denne personen. Det er fordi denne personen er veldig flørtete av seg og du har vanskelig for å avgjøre om han/hun er interessert i deg eller bare flørter for å være hyggelig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes visse personer som betyr mer for deg enn andre og du er dårlig på å være nøytral, uansett om det er på jobb eller på privaten. Om du liker noen, viser du det på alle måter og det kan oppstå en favoritisering fra din side.

Skytten 22/11-21/12

Du trives bra på jobb og med dine kolleger. Du forstår ikke hvorfor mange synes det er så tøft akkurat nå, du synes det meste ruller på ganske så smidig. Det kan være du ikke har like høye krav til deg selv som noen av vennene dine har.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen får du en positiv beskjed som gjør deg veldig glad. Det har med noe som du ubevisst har hatt komplekser for, men som nå ser ut til å ha løst seg. Kvelden handler om en utfordring som virkelig trigger deg.

Vannmannen 20/1-18/2

En sak har alltid flere sider, men du mener den ene side er mer korrekt enn den andre. Du er en veldig sta person som bør være litt mer fleksibel og lytte til andre. Kvelden byr på en del sladder.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ingen person som kan gjøre deg så irritert som partneren din akkurat nå. Han/hun har forandret seg den siste tiden og attituden har blitt så mye verre enn i sommer. Det finnes to måter å løse problemet på, enten prater dere om det eller så prøver du å ignorere det faktum at du blir så irritert.

Powered by Labrador CMS