Dagens Horoskop: Torsdag 26. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen får du informasjon som du kjenner du kunne vært foruten. Du visste at dette kom til å skje, men du har stukket hodet i sanden altfor lenge og håpet på at problemet skulle forsvinne. Nå har du ikke annet valg enn å finne en løsning på dette dilemmaet.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir litt mer fartsfylt enn tidligere i uka. Det er litt flere mennesker rundt deg og du kjenner det er deilig at pulsen øker litt igjen, selv om det er marginalt. På jobb har du mer tid til å legge ned sjelen din i det du gjør. Du lar kreativiteten flyte.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å være tro mot seg selv. Du er en mester i å lyve eller bare servere deler av sannheten, men i dag er du skyldig både dine kolleger og deg selv å ikke sveve ut eller skjule fakta. Kvelden blir overraskende sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å motivere deg selv og det går ekstra tregt om du er en av alle de som må jobbe hjemmefra. Du er ganske så dårlig på å strukturere ditt arbeid om du ikke har gitte rammer, nå må du prøve å lage lister og holde deg til det skjemaet du har gjort uten å fuske. Det blir en prøvelse.

Løven 23/7-22/8

Torsdagen blir ganske lang og kjedelig. Ettermiddagen og kvelden kan by på aktiviteter, spesielt om du har en hobby du kan drive med utendørs. I dag føler du deg ganske modig takket være Mars sin plassering og det gjør at du våger å åpne deg opp litt mer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du står og tråkker på stedet hvil akkurat nå. Du har behov for inspirasjon for å kunne jobbe videre med dine prosjekter, men det er vanskelig å finne den typen inspirasjon som behøves. Prøv med et miljøbytte, bare en gåtur kan gi deg nye ideer.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt forsiktig i dag. Det har vært en dramatisk periode og det er ekstra tøft for en følsom Vekt. I dag har du behov for å finne din likevekt for å få alt til å fungere igjen. Ta en sak om gangen og unngå sosiale medier om det stresser deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes ulike måter å håndtere det du går igjennom akkurat nå, men du er en forsiktig optimist. Du prøver å se de små gledene i hverdagen og du prøver å ikke uroe deg så mye for hva som kommer til å skje. Kvelden handler om et verdifullt råd.

Skytten 22/11-21/12

Du er en person som kan bli stresset over at ting ligger utenfor din kontroll og det gjør det meste akkurat nå. Prøv å fokusere på de tingene du kan påvirke og gjør de bra. En venn eller partner kommer med uventede nyheter i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen i dag handler mye om deg selv og om ting du vil gjøre. Er det rolig på jobb, har du mulighet for å få testet ut nye ideer og kjøre på litt ekstra. Du har en masse tanker om hvordan du skal forbedre din arbeidsplass. Kvelden blir mer flørtende enn du vil erkjenne.

Vannmannen 20/1-18/2

Du velger dine ord med omhu i dag. Du har havnet i en situasjon der du må styre opp både ditt og andres arbeid og da handler det om en balansegang mellom å være bestemt og empatisk. Kvelden blir koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå er du veldig urolig for en venn eller slektning. Denne personen har det etter omstendighetene ganske bra, men det hjelper ikke å stresse opp seg selv av den grunn. I løpet av dagen får du informasjon som kan hjelpe deg å se litt mer objektivt på situasjonen som partneren din eller vennen din befinner seg i.

Powered by Labrador CMS