Dagens Horoskop: Torsdag 26. Desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å forstå deg på en konflikt, men du mislykkes ettersom du ikke vet så mye som du trodde du visste om denne situasjonen. Det handler om mer enn bare en krangel, det er snakk om to mennesker som har såret hverandre dypt og det er det vanskelige å megle mellom.

Tyren 20/4-20/5

Du begynner å få tilbake energien din, men du har det psykisk dårlig av at det er så lite sollys. Er du utenlands og har tilgang til sol, bør du virkelig suge til deg denne energien. Befinner du deg i mørket her hjemme, handler dagen om å pleie seg selv og nyte nuet.

Tvillingene 21/5-20/6

Torsdagen handler om å unne seg litt materiell luksus. Du kan få dårlig samvittighet av å konsumere så mye akkurat nå, men du kvitter deg fort med skyldfølelsen. Om kvelden treffer du gjerne venner.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir morsom og sosial. Du omgås med dine nærmeste venner og om du kan, så prøver du å få tid til en person du elsker å omgås med, men som kan være litt folkesky i blant. Denne personen er veldig hjemmekjær og vanskelig å lokke med seg ut. Bruk sjarmen din, så går det nok bra.

Løven 23/7-22/8

Det finnes mange eventyr du har gått glipp av, men det største av alt ligger foran deg om du bare er litt sta. Følelsene din er sterke, men du er dårlig på å kjempe for det du vil ha, du håper at skjebnen vil løse det for deg. I dag får du en idé som du bør gjøre noe med.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne torsdagen benytter du flere ulike metoder for å løse visse problemer. Du får en positiv respons og innser at det ikke er så dumt å vike fra dine faste rutiner og prøve noe nytt i blant.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir ganska rolig, men for deg er denne roen en velsignelse. Du har behov for å hvile ut. Ikke bare fysisk, du trenger også en mental pause fra hverdagen. I løpet av dagen får du nyheter som du har gått og ventet på.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag har du mye å gjøre, du stresser mer enn du burde og det gjør at du knapt er uthvilt om kvelden, selv om du har fri. Kanskje burde du tenke om når det gjelder hvordan du feirer jul. Å ta det med ro, er minst like viktig som god mat og julegaver.

Skytten 22/11-21/12

Det er mye som skjer denne torsdag. Du treffer nye mennesker og har det gøy. Du sprenger grenser og får testet ut tålmodigheten din når det kommer til ulike aktiviteter. Kvelden blir minst like sosial som dagen, da er det fest som gjelder.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes mot og en vilje til å komme seg opp og frem i horoskopet ditt i dag. Gjennom å være sta, når du mål etter mål som du har satt deg. Selv om du unner deg å være lat i dag, bryter du aktiviteter som har med en fritidsinteresse eller en sport å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er glad, nysgjerrig og frampå i dag. Det finnes masse spontanitet og glede i tegnet ditt akkurat nå. I løpet av dagen våger du å teste ut nye ting og du fikser også med en del gamle prosjekter. I dag er en bra dag for å gjøre noen kupp på nett.

Fiskene 19/2-20/3

Du har innsett at du er fornøyd med friheten din og at du ikke savner en viss person så mye som du trodde du skulle gjøre. Den du savner finnes mye nærmere deg, men dere ser ikke hverandre så ofte.

Powered by Labrador CMS