Dagens Horoskop: Torsdag 25. Mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du sikte på et ganske langsiktig mål. Du liker å planlegge med både kortsiktige mål, og visjoner som omhandler fremtiden. Det skaper et god dynamikk i din hverdag. Kvelden handler om brutte løfter, og nytt spirende vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir veldig bra. Den blir produktiv uten at du må stresse, og alle du jobber med er i godt humør. Det er noe nytt og friskt over denne dagen. Ettermiddagen byr på en herlig opplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være ganske målbevisst, og det beviser du i dag. Du vet hva du vil, og gir ikke opp før du har nådd dine mål. En kollega hjelper deg gjerne ettersom denne personen er så imponert over din stahet.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av torsdagen vil du gjerne være i sentrum for en persons oppmerksomhet, men å vinne denne personens oppmerksomhet gjennom barnslige påfunn er nok ikke veien å gå. Denne personen liker din sjarm, men foretrekker en mer moden side av din personlighet.

Løven 23/7-22/8

Du trosser et forbud i dag, og er ganske fornøyd med deg selv. Løven har en iboende revolusjonær som gjerne titter frem nå og da. Nå har du holdt deg i sinnet i lang tid. Du har behov for et utløp for dine følelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være så presis som mulig. Det er noe som burde passe Jomfruen som hånd i hanske, men det virker som innflytelse fra Mars gir deg mer driv, og mindre nøyaktighet. Det kommer til å bli en givende, men anstrengende dag.

Vekten 23/9-22/10

Du har noen meninger du burde holde for deg selv. I løpet av dagen kommer du til å merke at du har vært raskt til å dømme. Noen ganger kan det være bedre med et åpent sinn, spesielt mot nye mennesker som du møter.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om kompromisser. Det kan være vanskelig å finne en gylden middelvei når alle har så sterke meninger, men i dag gjør du ditt beste for ikke å la deg irritere. Du anstrenger deg for å få et samarbeid til å fungere.

Skytten 22/11-21/12

I dag får du sjansen til å imponere en sjef med en kontroversiell mening. Du tenker utenfor boksen, og det blir satt pris på. En venn dukker opp igjen, litt plutselig. Det får deg til å innse hvor mye du har savnet denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å presse seg selv litt lenger enn du vanligvis gjør. Nå når dine mål er så klare blir det lettere å kreve det lille ekstra av deg selv. Du har en plan, ikke bare for våren, men som strekker seg langt inn i høsten. I dag får du et fint kompliment av en mentor eller sjef.

Vannmannen 20/1-18/2

Du anstrenger deg for å være korrekt og grei mot en person som virkelig provoserer deg. Det handler ikke bare om hva denne personen sier og gjør mot deg, det handler også om hvordan han/hun agerer mot andre.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om personlige utfordringer som du må løse. Du har skjøvet på dette så lenge som mulig, men nå er du fordi alle tidsfrister og har ikke lenger noe annet valg enn å sette i gang. Kvelden blir interessant.

Powered by Labrador CMS