Dagens Horoskop: Torsdag 25. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne torsdagen viser du frem dine lederegenskaper som virkelig kan komme til nytte fremover. Det handler om å være en person som både kan overtale et skeptisk publikum og som kan støtte personer som ikke er like frempå som deg. Idag introduserer du en nygammel venn for en annen del av bekjentskapskretsen din.

Tyren 20/4-20/5

Du vet at du vil utvikle et projekt men du har nesten aldri den tiden du behøver for å gjøre planene dine til virkelighet. Idag får du mulighet for å jobbe uavbrutt med ideen din største deler av dagen og det gir et uventet resultat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som har vanskelig for å håndtere kritikk fra personer du synes er dårligere enn hva du er. Husk det at selv om man ikke er like ordentlig, så vil ikke det dermed si at man ikke kan se brister hos noen som er bedre. Lytt og ta til deg kritikken istedenfor å bli sur.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke moden nok til å ta neste steg i forholdet ditt, samtidig vil du ikke heller. Det handler om at du må kjempe for det du vil ha og at du må våge å takle både motgang og medgang på en positiv måte. La ting få ta tid og våg å spørre om og om igjen.

Løven 23/7-22/8

Idag får du høre en historie som du ikke velger å tro på i første omgang. Det er litt for rart til å være sant, men du kommer snart til å få bevis på at selv det mest utrolige kan skje. I løpet av dagen har du tett kontakt med en venn du savner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som sjeldent lytter til gode råd om de ikke kommer fra deg selv, men idag får du et verdifullt tips som du ikke kan ignorere. Dette rådet kommer ikke bare til å spare deg for tid og penger, det kan også generere mer penger på sikt.

Vekten 23/9-22/10

Du gjør deg klar for en reise eller en utflukt. Dette er noe du har sett frem til lenge og det kommer til å bli nesten like fantastisk som du har forestilt deg. I løpet av ettermiddagen tar en fjern slektning kontakt med deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det skjer så mye i livet ditt akkurat nå at du ikke helt har tid til små kontroverser. Du tar imot en hel del kritikk fra en kollega eller slektning bare for at du ikke orker å krangle. I løpet av torsdagen dukker det opp et morsomt forslag til en sommeraktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irritert på partneren din for at han/hun helt klart skjuler noe for deg. Du synes dere burde kunne være hundre prosent åpne mot hverandre, men i dette tilfellet bør du nok respektere din venns stillhet. Han/hun har behov for å ha visse ting for seg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du utstråler masse sjarm akkurat nå og mange vil omgås med deg. Du blir litt overrasket over din egen popularitet ettersom du ikke ser på deg selv som spesielt sjarmerende eller sosial. En person prøver å si deg noe, men han/hun er litt for blyg til å være helt åpen mot deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen idag handler om etikk og moral. Du må velge om du skal reagere som en sjef eller som en slektning/venn. Det blir en tøff beslutning og her er det viktig at du følger ditt indre kompass på hva som er rett og galt.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil ikke være sammen med partneren din idag og det er fordi du har behov for å puste. Dere har hatt det bra en lang periode, men nå kommer den gnagende følelsen tilbake om at du ikke er helt fornøyd med livet ditt som det er akkurat nå. Det finnes noe som du virkelig savner, kanskje noen som utfordrer deg og som provoserer deg litt.

Powered by Labrador CMS