Dagens Horoskop: Torsdag 25. Februar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag kjemper du på for å bli ferdig med noe som må være klart før helgen. Da du begynte på dette prosjektet føltes det som en lett match, men nå når du nærmer deg slutten, så er du ikke fornøyd med egen innsats. Du innser at du har undervurdert denne oppgaven.

Tyren 20/4-20/5

Dagen flyr avsted! Du har så mange jern i ilden, at du knapt henger med i svingene. Tross alt gjør du en god jobb, og sjefen din er godt fornøyd med din innsats. Dersom du er hjemme tar du tak i et prosjekt der.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en motstand i ditt stjernetegn nå. Du vil virkelig ikke sette i gang med nye prosjekt, men dine sjefer vil helst sette i gang prosjekter på løpende bånd. Du føler at du blir overkjørt, og det viser du i dag. Du er sur og irritabel.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du flere personlige konflikter som du burde ta tak i, men prøver å unngå fordi du synes det er slitsomt. Du må innse at desto lenger du skyver på ting, dess tyngre blir det å ta tak.

Løven 23/7-22/8

Det er noe lettbeint over ditt stjernetegn i dag. Du har masse energi, og utnytter denne til å gjøre ting som ikke har med jobb å gjøre. Akkurat nå legger du ned minimalt med innsats på jobb, og resten av energien går til ting du synes er gøy.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er noe mistenksomt over ditt stjernetegn i dag. Du aner at en kollega går bak ryggen din, selv om du ikke har håndfaste bevis. Denne personen har gjort stygge ting tidligere, derav dine mistanker.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å finne balanse. Det er mye stress og mange krav til deg akkurat nå, og derfor er det ekstra viktig at du tar deg tid til å stoppe opp, puste dypt og tenke nytt. Kvelden handler om ulike løfter.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv, og du tvinger deg selv til å holde et høyt tempo, til tross for at du er umotivert og sliten. Din drivkraft akkurat nå handler om fremtiden. Dersom du vil nå disse målene må du holde fast nå, selv om du ikke er i humør.

Skytten 22/11-21/12

I dag vil du bevise for deg selv at du kan noe, selv om du har mislykkes tidligere. Du har en sterk selvtillit, takket være Solens posisjon, og du tviler ikke på egen kapasitet. I dag må du bevise dette.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet hva du vil, og du har klare mål både for denne uken, og resten av året. I dag skal du avslutte flere prosjekt før du kan slappe av for dagen. Kvelden handler om personlige utfordringer, og å vise hva du kan.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trekker deg unna en person som irriterer deg hele tiden. Det kan være en venn, et familiemedlem eller en kollega. Uansett hvem det er så har du innsett at du er hyggeligere når denne personen ikke er i din nærhet.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å sette opp små mål for den kommende uken. Du er inne i en periode der du synes det er vanskelig å planlegge for mer enn et par dager frem i tid. Dersom du skal nå dine mål må du ta tak i dette.

Powered by Labrador CMS